Τι παίζει Σήμερα

Νέες Ξεναγήσεις στην Έκθεση Γιαλλινά για Σχολεία, Κάθε Τετάρτη

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 680

jeventimage

Έκθεση Γιαλλινά 

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα 

 Β’ κύκλος για Γυμνάσια - Λύκεια

 

Στο πλαίσιο της αναδρομικής έκθεσης “Άγγελος Γιαλλινάς - Με φως και χρώμα κερκυραϊκό” η οποία παρατάθηκε έως τις 30 Απριλίου 2020, η Πινακοθήκη Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων διοργανώνει τον Β’ κύκλο του εκπαιδευτικού προγράμματος  για τα σχολεία  του Νομού Κέρκυρας.

 

Συγκεκριμένα, κάθε Τετάρτη του Φεβρουαρίου (05/02, 12/02, 19/02 & 26/02), θα πραγματοποιούνται δύο ξεναγήσεις για μαθητές και εκπαιδευτικούς των Γυμνασίων και Λυκείων, διάρκειας 30 λεπτών η κάθε μία, στην οποία μπορεί να συμμετάσχει ένα σχολικό τμήμα, διαφορετικού σχολείου. 

Οι ώρες ξενάγησης θα είναι (α) 11:00 – 11:30 - (β) 11:45 – 12:15 και θα πραγματοποιηθούν από τον Δ/ντή της Αναγνωστικής Εταιρίας Κερκύρας, κ. Δημήτρη Ζυμάρη.

 

Για συμμετοχή στο πρόγραμμα των ξεναγήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 – 15:00 στο 26610-48690 ή με mail στο  HYPERLINK "mailto:pinakcrf1@gmail.com"pinakcrf1@gmail.com.  

 

Δεδομένου του μικρού σχήματος των ομάδων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. 

 

Σχετικά με τον κύκλο ξεναγήσεων στα Δημοτικά σχολεία, θα ακολουθήσει σχετική και έγκαιρη ανακοίνωση.

 

Υπενθυμίζουμε, ότι η έκθεση είναι επισκέψιμη κατά τις ημέρες Τρίτη έως και Κυριακή, 10:00 - 16:00 (Δευτέρα & αργίες κλειστά), ενώ στο χώρο του Πωλητηρίου διατίθεται ο σχετικός κατάλογος και το αντίγραφο του έργου προβολής.

 

 

Δημοτική Πινακοθήκη Κέρκυρας

Παλαιά Ανάκτορα (Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου), Κέρκυρα.
+302661048690
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News