Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Τί είναι το Corfuland

Δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2003 από τον Δημήτρη Φαϊτά με σλόγκαν: "Για όσους ταξιδεύουν στο νησί με τιμόνι ένα ποντίκι και ένα πληκτρολόγιο" και ήταν η πρώτη Κερκυραϊκή ιστοσελίδα στα ελληνικά που απευθύνονταν στους μόνιμους κατοίκους του νησιού και όσους ήθελαν να γνωρίζουν τα δρώμενα της Κέρκυρας.

Από την αρχή στόχος της ήταν να βοηθάει τους επισκέπτες να ζουν καλύτερα στην Κέρκυρα με ενδιαφέρουσες προτάσεις για έξοδο και τα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού, του πρόγραμμα του Σινεμά, με δωρεάν μικρές αγγελίες καθώς επίσης και προτάσεις για την αγορά της Κέρκυρας.

Ήταν το πρώτο μέσο που από το 2004 ανέδειξε τις εκδηλώσεις σε μαγαζιά της Κέρκυρας αναρτώντας αφίσες από μουσικά δρώμενα και dj sets αλλά και με φωτογραφίσεις από τα parties που γίνονταν τότε με djs παγκόσμιου φήμης.

Το 2008 απέκτησε δικά του ιδιόκτητα γραφεία και από τότε ξεκίνησαν και οι πρώτες επαγγελματικές συνεργασίες με επιχειρήσεις όπως επίσης την πρώτη παρουσία σε Facebook και Twitter.

10 χρόνια μετά το Corfuland.gr συνεχίζει καθημερινά να κερδίζει νέους επισκέπτες ενώ όλοι εμείς οι συντελεστές του, με γνώμονα τη σταθερότητα αλλά και την αγάπη για αυτό που κάνουμε του ευχόμαστε να τα εκατοστήσει.

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live