Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Working@Corfuland: Μια ημέρα εργασίας από το Mareblue Beach Resort

Συνεχίζοντας και το καλοκαίρι του 2019 το project που έχει αποσπάσει πανελλήνιο βραβείο καινοτομίας στη Διαφήμιση (δείτε περισσότερα εδώ), το Working@Corfuland, η ομάδα του Corfuland.gr δούλεψε για μια ημέρα από το Mareblue Beach Resort

Working@Corfuland: Μια ημέρα εργασίας από το Mareblue Beach Resort

To Corfuland Team φιλοξενήθηκε σε μια υπέροχη σουίτα, από όπου, απολαμβάνοντας το μοναδικό περιβάλλον του Mareblue, την ανεμπόδιστη θέα στο Ιόνιο και την Αδριατική θάλασσα και τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας του ξενοδοχείου, διεκπεραίωσε τις καθημερινές του εργασίες.

Working@Corfuland: Μια ημέρα εργασίας από το Mareblue Beach Resort

H ομάδα του Corfuland.gr κατά τη διάρκεια της μέρας, είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, να απολαύσει τις γεύσεις του εστιατορίου δίπλα στην πισίνα και του κεντρικού εστιατορίου με τον πλούσιο μπουφέ και να χαλαρώσει στις μεγάλες του πισίνες. 

To Mareblue Beach Resort βρίσκεται στην πανέμορφη παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα. Διαθέτει πολυτελείς εγκαταστάσεις, 3 πισίνες, εστιατόρια με μπουφέ και a la carte, γήπεδο beach volley, ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τέννις, spa και ότι ακόμη μπορεί να χρειαστεί κάποιος κατά τη διάρκεια των διακοπών του. Δείτε περισσότερα για το Mareblue Beach Resort κάνοντας κλικ εδώ.   

Corfuland Live Webcams

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News