Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Corfuland Experience: Παιχνίδι γκολφ στο Corfu Golf Club

Στα πλαίσια του Corfuland Experience η ομάδα του Corfuland.gr φιλοξενήθηκε στο Corfu Golf Club για μια ακόμη μοναδική εμπειρία.

Corfuland Experience: Παιχνίδι γκολφ στο Corfu Golf Club

Οι υπεύθυνοι του γκολφ υποδέχθηκαν την ομάδα και την ενημέρωσαν για το Corfu Golf Club και για το άθλημα του γκόλφ. 

Για αρχή η ομάδα επισκέφθηκε το γήπεδο των αρχαρίων, όπου η προσβαση είναι δωρεαν για όλους και χρειάζεται μόνο η ενοικίαση του απαραίτητου εξοπλισμού δηλαδή μπαστούνι και μπαλάκια. Ο εκπαιδευτής έκανε ένα 30λεπτο μάθημα στην ομάδα και στη συνέχεια όλη η ομάδα δοκίμασε τις ικανότητές της στο άθλημα. 

Άλλοτε με επιτυχία, άλλοτε με αστοχία αλλά σίγουρα διασκεδάζοντας πολύ. 

Αμέσως μετά όλοι μαζί επιβιβάστηκαν στα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα και ξεκίνησαν την περιήγηση στην όμορφη έκταση του γκολφ και στις εγκαταστάσεις του γκολφ. Μια τεράστια έκταση απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς και ένα τοπίο βγαλμένο από αγγλικές ταινίες. 

Αφού απόλαυσε τη φύση και δοκίμασε τις ικανότητες της με θεαματικά αποτελέσματα, επισκεπτόμενοι όλες τις τρύπες του γηπέδου, η ομάδα του Corfuland.gr γύρισε στην αφετηρία της, τον χωρο που γίνονται οι γάμοι και συνέχισε το παιχνίδι του γκολφ μέχρι που έπεσε ο ήλιος.

Το Corfu Golf Club βρίσκεται στην περιοχή Έρμονες, κοντά στη γνωστή ομόνυμη παραλία, μόλις 18χλμ από το κέντρο της Κέρκυρας προς Γλυφάδα.

Είναι ένα από τα 6 γήπεδα γκολφ που υπάρχουν στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε την δεκαετία του ‘70. 

Αποτέλεσε ένα από τα πρώτα γκολφ στην Ελλάδα, σημαντικό πόλο έλξης και σημείο συνάντησης πολλών διάσημων προσωπικότητων και επιχειρηματιών τόσο Ελλήνων όσο και ξένων, που επισκεπτόμενοι το νησί της Κέρκυρας, απολάμβαναν το αγαπημένο τους άθλημα στο Corfu Golf Club. 

Αποτελείται από μια πολύ μεγάλη έκταση 668 στρεμμάτων εξολοκλήρου φυσικού γκαζόν και διαθέτει ένα γήπεδο γκολφ 18 οπών καθώς και ένα γήπεδο αρχαρίων και εξάσκησης (driving range) όπου μπορούν να το επισκεφτούν όλοι ελεύθερα, γονείς με τα παιδιά τους ή παρέες χωρίς κανένα κόστος.

Το Corfu Golf Club είναι ένας χώρος που μπορεί ο καθένας να επισκεφτεί καθημερινά και είτε να παίξει δοκιμάζοντας τις ικανότητές του στο γκολφ με ελάχιστο κόστος, είτε να γνωρισει το άθλημα πραγματοποιώντας μάθημα με τον Σκωτσέζο εκπαιδευτή γκολφ. Το Corfu Golf Club διαθέτει επίσης και καφέ-εστιατόριο στο οποίο μπορεί ο κάθε επισκέπτης να απολαύσει τον καφέ του ή ένα μεσημεριανό γεύμα, ενώ κάθε Κυριακή υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν εκπαίδευσης γκολφ για παιδιά με την παροχή δωρεάν εξοπλισμού. 

Δείτε περισσότερα για το Corfu Golf Club στο website του, κάνοντας κλικ εδώ.

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News