Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Corfuland Experience: Ιππασία στην Περίθεια με το Arena Horse Riding

Η ομάδα του Corfuland.gr είχε την ευκαιρία να ζήσει ακόμη μια μοναδική εμπειρία στην Κέρκυρα. Στα πλαίσια του project Corfuland Experience το Corfuland Team επισκέφθηκε τo Arena Horse Riding στην Περίθεια για μια μαγευτική βόλτα και κολύμπι με άλογα. 

Corfuland Experience: Ιππασία στην Περίθεια με το Arena Horse Riding

Εκεί η Κατερίνα Μαλιάκη και ο Ηλίας Σιριώτης, οι υπεύθυνοι του Arena Horse Riding υποδέχθηκαν την ομάδα. Η Κατερίνα διαθέτει πολυετή εμπειρία στην ιππασία κ έχει συμμετάσχει σε αγώνες αντοχής ιππασίας και ο Ηλίας έχει πιστοποίηση πρώτων βοηθειών και είναι ικανός να παρέχει πρώτες βοήθειες εάν χρειαστεί. 

Η εμπειρία ξεκίνησε με την γνωριμία της ομάδας με τα άλογα, το καθένα από τα οποία έχει ένα όνομα που το χαρακτηρίζει. Ανάλογα με τον σωματότυπο, οργανώθηκε ο κάθε αναβάτης με το κάθε άλογο και ξεκίνησε η όμορφη πορεία προς την παραλία. 

Διασχίζοντας ελαιώνες, δάση από πεύκα και βελανιδιές, ευκάλυπτους, κυπαρίσσια και πολλά άλλα είδη δέντρων και αμέτρητα λουλούδια, η ομάδα απόλαυσε την ιππασία και έμαθε τα χαρακτηριστικά των αλόγων. Άλλο τεμπέλικο, άλλο άτακτο, άλλο λιχούδικο, κάθε ένα από τα άλογα που φιλοξενούνται στο Arena Horse Riding έχει το δικό του μοναδικό χαρακτήρα. 

Μέσα από μια υπέροχη διαδρομή στη φύση και περνώντας από το χωριό Πελεκητό, η ομάδα έφτασε σε μια μεγάλη, αμμώδη, παρθένα παραλία. 

Το κολύμπι με τα άλογα είναι μια μοναδική εμπειρία που έχει κανείς την ευκαιρία να ζήσει σε ελάχιστα μέρη της Ελλάδας. Τα άλογα απολαμβάνουν το νερό και τα παιχνίδια με την άμμο. 

Κατά την επιστροφή προς τους στάβλους η δύση του ηλίου, έκανε το σκηνικό ακόμη πιο μαγικό και την διαδρομή υπέροχη. 

Το Arena Horse Riding καλύπτει περισσότερα από 4 στρέμματα (4000m2) και φιλοξενεί 18 άλογα. Η Κατερίνα και ο Ηλίας με προσωπική φροντίδα εξασφαλίζουν την άριστη κατάσταση των στάβλων και την όσο το δυνατόν καλύτερη ζωή όλων των αλόγων. 

Κάποια από αυτά που ζούσαν σε άσχημες συνθήκες, έχουν πλέον βρει καταφύγιο στο Arena Horse Riding, ενώ τα περισσότερα έχουν εκπαιδευτεί από την Κατερίνα και τον Ηλία, έχοντας πλέον αναπτύξει ιδιαίτερο δέσιμο μαζί τους. 

Οι επισκέπτες, μπορούν να επιλέξουν τη διαδρομή που θα ακολουθήσουν αν θέλουν παραλία ή λόφο, μέσα από διαδρομές που η καθεμιά  έχει τη δική της ομορφιά. 

Corfuland Experience: Ιππασία στην Περίθεια με το Arena Horse Riding

Είναι εκπληκτικό το πόσα διαφορετικά πράγματα μπορεί να κάνει κανείς στο νησί της Κέρκυρας. Αρκεί η σωστή ενημέρωση και η όρεξη και οι εμπειρίες είναι αξέχαστες.  

Για να μάθετε περισσότερα για το Arena Horse Riding επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της κάνοντας κλικ εδώ.

 

Σύνταξη: Χριστιάνα Παππά

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News