Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

To Corfuland συμμετείχε στην εκδήλωση του YESS στo Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Στην 1η Εκδήλωση Ευαισθητοποίησης του έργου Young Entrepreneurs Startup School (YESS) που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα, πήρε μέρος το Corfuland.gr.

To Corfuland συμμετείχε στην εκδήλωση του YESS στo Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Η εκδήλωση είχε θέμα «Mobilizing the Startup Ecosystem of Epirus» και πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο «Κάρολος Παπούλιας»  την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 σε μια διοργάνωση από το Ευρωπαϊκό Περιφερειακό Πλαίσιο Συνεργασίας, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Ο ιδρυτής του Corfuland.gr Δημήτρης Φαϊτάς, βρέθηκε στην εκδήλωση και συγκεκριμένα στο panel με θέμα “Το μέλλον του τομέα του τουρισμού - Ανάγκες & Ευκαιρίες”, για να παρουσιάσει πώς το Corfuland.gr με τις καινοτόμες υπηρεσίες διαφήμισης: Corfuland VR, Working@Corfuland, Corfuland Cocktail, Corfuland excursions κ.ά συμβάλλει στην τουριστική προβολή της Κέρκυρας προσφέροντας παράλληλα ποιοτικές θέσεις εργασίας σε νέους και νέες με κατάρτιση στο marketing και τις νέες τεχνολογίες. 

Το έργο YESS υλοποιείται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Interreg V- A Greece-Italy Programme 2014-2020 και στοχεύει στην δημιουργία της πρώτης Διασυνοριακής Θερμοκοιτίδας εντός των Περιφερειών της Απουλίας, Αχαΐας, Ιονίων Νήσων και Ηπείρου.

Ο συνολικός στόχος του έργου είναι η προαγωγή του επιχειρηματικού πνεύματος και η επώαση νέων επιχειρήσεων, ενθαρρύνοντας την οικονομική ανάπτυξη των εμπλεκομένων Περιφερειών και την ανταλλαγή γνώσης και δεξιοτήτων μεταξύ των εταίρων και των εχόντων το έννομο συμφέρον.

Ο συγκεκριμένος στόχος αποτελείται από την δημιουργία και ανάπτυξη μίας Διασυνοριακής Θερμοκοιτίδας, για καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις στους τομείς του : τουρισμού, σχεδίασης, γαλάζιας ανάπτυξης και ηλεκτρονικής υγείας.

Η Θερμοκοιτίδα θα παρέχει τις περισσότερες υπηρεσίες της μέσω ενός φυσικού και ηλεκτρονικού περιβάλλοντος, το οποίο θα επιταχύνει την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών ιδεών, ενθαρρύνοντας τον από κοινού σχεδιασμό και συνεργασία με μαθητές, φοιτητές, ερευνητές, νέους και ώριμους επιχειρηματίες, μεγιστοποιώντας τα οφέλη των τεχνολογιών Web 2.0 και χρησιμοποιώντας μία προσέγγιση ανοιχτής πρόσβασης στην καινοτομία.

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News