Τι παίζει Σήμερα

Ionian Wikithon 2022, 14-20/05/2022

Ώρα έναρξης: 08:00
 • #DEALIFE: ένα δείπνο με ελευθερη επιλογή από το μενού από την ταβέρνα Τάκης.
   
  Μόνο:35€
  Αρχική αξία60€
  Έκπτωση42%
  Δείτε το
 • profi 111119
 • oxygen 05/05/22
 • Gogas 2 2021
 • Gogas 2021
Ειδοποίηση
 • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Διημερίδα «Βιοηθική» στην Ιόνιο Βουλή, 13-14/05/2022

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 142

jeventimage

Υπό την αιγίδα του Δικηγορικού Συλλογου Κερκυρας πραγματοποιείται την Παρασκευή 13 & το Σάββατο 14 Μαΐου 2022, στο κτήριο της Ιονίου Βουλης, διημερίδα για την «Βιοηθική», δηλαδή για την επιστήμη που ασχολείται με τα ηθικά προβλήματα που προκύπτουν από τις νέες ανακαλύψεις της Βιολογίας και τις εφαρμογές της Γενετικής Μηχανικής.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί πρωτοβουλία του καθηγητή Χειρουργικής και πρ. Πρύτανη του Δημοκριτειου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Κωνσταντίνου Σιμοπουλου, ενώ, εκτός από τον ΔΣΚ, τελεί επίσης υπό την αιγίδα του Τμήματος Ιατρικής του ΔΠΘ, του Ιονίου Πανεπιστημίου και του Ιατρικού Συλλογου Κερκυρας. 

Στην διημερίδα της Βιοηθικής, μεταξύ των ομιλητών θα είναι και τρεις διακεκριμένοι συνάδελφοι μας και μέλη του ΔΣΚ, ο κ. Σπυρος Λελας - δικηγορος & νομικός σύμβουλος του Ιατρικού Συλλογου Κερκυρας, ο κ. Σπυρος Δραγομανοβιτς - δικηγορος & νομικός σύμβουλος του Ιονίου Πανεπιστημίου και η κ. Μαρια Κανελοπουλου Μποτη - δικηγορος & καθηγήτρια δικαίου της πληροφορίας στο Ιόνιο Πανεπιστημιο, ενώ ομιλητής θα είναι και ο Εφέτης του Εφετείου Κέρκυρας και διδάκτωρ Νομικής Σχολής κ. Γιωργος Αλμπουρας. 

Η εκδήλωση θα έχει έναρξη την Παρασκευή 13/05/2022 και ώρα 18:00μμ, στην Ιόνιο Βουλή, όπου χαιρετισμό, μεταξύ άλλων, θα απευθύνουν η Δημαρχος κ. Κερκυρας & ΔΝ κ. Μεροπη Υδραίου, ο Πρυτανης του ΙΠ κ. Ανδρέας Φλωρος, ο Προεδρος του ΔΣΚ κ. Γιαννης Κοντος, ο Προεδρος του Ιατρικού Συλλογου Κέρκυρας κ. Δημητρης Καλουδης και ο πρ. Πρύτανης του ΔΠΘ κ. Κωνσταντινος Σιμοπουλος. 

Θα ακολουθήσουν επιστημονικές διαλέξεις, ενώ το Σάββατο 14/05/2022 θα πραγματοποιηθούν δυο συνεδρίες, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Καλούμε του συμπολίτες μας, καθώς και τα τοπικά ΜΜΕ, να τιμήσουν με την παρουσία τους την εξαιρετική αυτή και πολύ ενδιαφέρουσα επιστημονική πρωτοβουλία, που αποζητά να αναλύσει και να δώσει απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα της εποχής μας για ένα τόσο σοβαρό και σύγχρονο θέμα.

 

Ιόνιος Βουλή

Πίσω

Corfuland Live Webcams

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News