Τι παίζει Σήμερα

Ionian Wikithon 2022, 14-20/05/2022

Ώρα έναρξης: 08:00
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Μουσικός Διαγωνισμός «Η Μουσική Παράδοση της Κέρκυρας 2022», Δηλώσεις έως 17/01/2022

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 888

jeventimage

Ανοικτή πρόσκληση για συμμετοχή στο Μουσικό Διαγωνισμό «Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2022» έως 17 Ιανουαρίου 2022

 

Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων ως εταίρος του ευρωπαϊκού έργου APOLLOLANDS, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς Μουσικούς, Μπάντες, Φιλαρμονικές, Τραγουδιστές, Μουσικά σχήματα, Απόφοιτους Μουσικών Σχολών/Ωδείων κλπ. από την Κέρκυρα να συμμετάσχουν στον Μουσικό Διαγωνισμό με τίτλο: «Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2022», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ.,στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, Γεωργίου Θεοτόκη 49100, Κέρκυρα.

 

Μέλη της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού θα είναι εγνωσμένου κύρους προσωπικότητες του χώρου της μουσικής και της μουσικής παράδοσης της Κέρκυρας, διεθνούς φήμης ερμηνευτές, κορυφαίοι σολίστες, εξάρχοντες μεγάλων ελληνικών ορχηστρών, έμπειροι μουσικοί παιδαγωγοί και αναγνωρισμένοι επαγγελματίες στον ευρύτερο χώρο του πολιτισμού και της παράδοσης της Κέρκυρας.

 

Στο Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι:

  1. είναι Μουσικοί, Τραγουδιστές ή/και διαθέτουν Μπάντα/Συγκρότημα/Μουσικό σχήμα ή εκπροσωπούν Φιλαρμονικές,
  2. διαμένουν/κατάγονται από την Κέρκυρα,και
  3. έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού θα δοθούν τρία Βραβεία (χρηματικά έπαθλα σε μορφή δωροεπιταγών) ενώ ο 1οςΝικητής (κάτοχος 1ης Θέσης) θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει συναυλία στο πλαίσιο του Φεστιβάλ ‘Festival des Fanfares Montpellier’ που θα διεξαχθεί στο Montpellier της Γαλλίας τον Ιούνιο του 2022. Επίσης, σε όλους τους υποψήφιους θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Η συμμετοχή στον Μουσικό Διαγωνισμό είναι δωρεάν. Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 με συμπλήρωση της Αίτησης Συμμετοχήςπου διατίθεται ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο https://forms.gle/N7EkYuZnfmZxiWvx8και που υλοποιείται κατά τους «Όρους Συμμετοχής», που επισυνάπτονται στην παρούσα πρόσκληση.

Πληροφορίες: (email) support@lp.gr, www.corfu.gr, www.interreg-apollolands.com, (facebook) @InterregApollolands

Ο μουσικός διαγωνισμός διοργανώνεται από τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων με την υποστήριξη της εταιρείας Living Prospects Ltd. ανάδοχος του Δήμου στο πλαίσιο του έργουAPOLLO LANDS. ΤοέργοAPOLLO LANDS – ‘Network for traditions and heritage in music’, συγχρηματοδοτείταιαπότοΠρόγραμμαΔιασυνοριακήςΣυνεργασίαςINTERREG V-A Greece - Italy 2014-2020καιυλοποιείταιαπότον Δήμο Acquaviva delle Fonti τηςΙταλίας, τον Δήμο Trepuzzi τηςΙταλίας, την Μουσική Ακαδημία “Tito Schipa” του Λέτσε τηςΙταλίας, την Επιτροπή Ερευνών του Ιονίου Πανεπιστημίου καιτον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων.

Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων εταίρος του έργου APOLLO LANDS και η εταιρεία Living Prospects Ltd. επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα που θα εισάγετε στην αίτηση και θα  χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά στο πλαίσιο υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου με σκοπό τη διεξαγωγή του Μουσικού Διαγωνισμού.

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Δημοτικό Θέατρο

Θεοτόκη Γεωργίου 68 & Μαντζάρου, Κέρκυρα.
Θέατρο
2661033598
 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News