Τι παίζει Σήμερα

Δωρεάν Διαδικτυακό Σεμινάριο για την Οστεοπόρωση, 12/05/2021

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 427

jeventimage

Πρόσκληση για συμμετοχή στο Δωρεάν Διαδικτυακό Σεμινάριο από το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα την Τετάρτη 12/5/2021 με θέμα την      Οστεοπόρωση.

 

Στα πλαίσια της προστασίας και της προαγωγής της υγείας των πολιτών,  ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, ως μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ),                             σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το Δωρεάν Διαδικτυακό Σεμινάριο από το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα με θέμα την Οστεοπόρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12/5/2021 και ώρα 18:00-20:00.

Στο Διαδικτυακό Σεμινάριο για την οστεπόρωση, οι ασθενείς έχουν την ευκαιρία να έρθουν ακόμη πιο κοντά στον γιατρό και να ρωτήσουν ελεύθερα ότι τους απασχολεί!

 

Η συμμετοχή είναι Δωρεάν για όλους.

Για να δείτε την πρόσκληση εκ μέρους του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα για τη διοργάνωση του Δωρεάν Διαδικτυακού Σεμιναρίου, επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.eddyppy.gr/sites/default/files/uploaded_files/files/loveyourbones_webinar_2021_e.jpg

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να στείλετε email στο info@osteocare.gr δηλώνοντας το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και το email σας καθώς υπάρχει περιορισμός στις συμμετοχές.
Πριν το σεμινάριο θα σας σταλεί το link για να το παρακολουθήσετε.

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Ακταίον Κέρκυρα

Λεωφ. Δημοκρατίας, Παλαιό Φρούριο

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News