Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Σεμινάριο «Σύνθεση Εδεσματολογίου στην εστιατορική και ξενοδοχειακή βιομηχανία», 19/03/2023

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 343

jeventimage

Ένα σεμινάριο για ιδιοκτήτες, στελέχη, εργαζόμενους εστιατορίων και ξενοδοχείων με έναν εκλεκτό καλεσμένο!
 
Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Philippe Geneletti, ένας από τους νεότερους βραβευμένους σεφ της Γαλλίας, βρίσκεται on line δίπλα στον Αργύρη Νταουλιάρη για το σεμινάριο με τα βασικότερα ζητήματα της σύνθεσης εδεσματολογίου των ξενοδοχείων και εστιατορίων.
 
Ένα σεμινάριο που θα βοηθήσει αποφασιστικά:
  • Ιδιοκτήτες εστιατορίων και καταλυμάτων
  • Στελέχη εστιατορίων και καταλυμάτων
  • F&B managers
  • Cost control managers
  • Someliers
  • Υπεύθυνους service
Θεματολογία
  • Δημιουργία πρότυπης συνταγής
  • Σύνθεση εδεσματολογίου
  • Γραμματιοποίηση – Μεριδοποίηση
  • Τιμολογιακή Πολιτική
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 19 Μαρτίου 2023 στις 09:30 - 13:30

Για δηλώσεις σημετοχών:
 https://silicon.com.gr/seminars/synthesi-edesmatologioy-estiasis/

Silicon Corfu

Ιακώβου Πολυλά 11, Κέρκυρα.
2661141357
 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News