Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Αποτελέσματα διαγωνισμού με δώρο 3 συνεδρίες SEYO TDA από τα Medi Prinou

Κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε μέσω του ιστότοπου Random.org, ανακοινώνεται ο τυχερός/ή επισκέπτης του Corfuland.gr, που κέρδισε 3 συνεδρίες αναίμακτου Lifting στο πρόσωπο, της επαναστατικής θεραπείας αντιγήρανσης SEYO TDA.

Αποτελέσματα διαγωνισμού με δώρο 3 συνεδρίες SEYO TDA από τα Medi Prinou

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SEYO TDA
Μια ανώδυνη δερματoλογική αισθητική αγωγή χωρίς ιατρική πράξη. Μια επαναστατική διαδικασία, που κάνει το δέρμα να ανανεώνεται από μόνο του και να ανακτά την φυσική του ομορφιά.
Μια θεραπεία σύσφιξης δέρματος, λείανση ρυτίδων, ανόρθωση του οβάλ περιγράμματος. Το SEYO TDA είναι μια αντι γηραντική θεραπεία που κάνει το δέρμα μόνιμα ελαστικό και σφικτό χωρίς τη χρήση βελόνας ή νυστεριού. TDA σημαίνει διαδερμική εφαρμογή.
Είναι το πρώτο μη επεμβατικό, σύστημα αντί γήρανσης στις δερματολογικές θεραπείες στον κόσμο. Καταπολεμά τη γήρανση και τις ελεύθερες ρίζες και αποκαθιστά το δέρμα.   

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;
Το σύστημα TDA αποτελείται από έναν καθοδηγούμενο από υπολογιστή, σταθμό εφαρμογής, ένα εύχρηστο εφαρμογέα και τις αμπούλες TDA. Αυτό το σύστημα δημιουργεί υψηλής συγκέντρωσης και ιδιαίτερα καθαρό οξυγόνο από τον περιβάλλοντα αέρα. Αυτό είναι ένα ουσιαστικό μέρος της θεραπείας.
Οι ειδικές ουσίες που έχουν ιδιότητα να διασπούν τον δερματικό φραγμό, ενεργοποιούνται από την υψηλή μερική πίεση του οξυγόνου. Αυτό ανοίγει διόδους στο δέρμα κατά τέτοιο τρόπο ώστε τα δραστικά συστατικά να μπορούν να περάσουν βαθιά στο χόριο.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ;
Το όμορφο δέρμα δεν είναι θέμα ηλικίας. Το SEYO TDA είναι μια αντιγηραντική θεραπεία που κάνει το δέρμα μόνιμα ελαστικό και σφικτό χωρίς τη χρήση βελόνας ή νυστεριού. TDA σημαίνει διαδερμική εφαρμογή. Είναι το πρώτο μη επεμβατικό, σύστημα αντι-γήρανσης στις δερματολογικές θεραπείες στον κόσμο. Το TDA καταπολεμά τη γήρανση και τις ελεύθερες ρίζες και αποκαθιστά το δέρμα. Η μικρή απορρόφηση των ενεργών συστατικών, είναι ένα γενικό πρόβλημα στην περίπτωση των θεραπειών αναζωογόνησης του δέρματος. Οι δραστικές ουσίες που δεν μπορούν να φθάσουν σε μεγάλο βάθος στους ιστούς και έτσι οι παραδοσιακές θεραπείες δεν είναι αρκετά αποτελεσματικές.
Στην περίπτωση του SEYO TDA οι δραστικές ουσίες μεταφέρονται σε μεγάλο βάθος στους ιστούς με τη βοήθεια του παλλόμενου αέρα και του οξυγόνου προς το δέρμα με την ταχύτητα του ήχου με τη βοήθεια ενός ειδικού εφαρμογέα. Με την τακτική χρήση του, οι δραστικές ουσίες ενσωματώνονται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και διεγείρουν τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων. Δεν υπάρχει επαφή με το δέρμα γιατί το SEYO TDA μεταφέρει ενεργά συστατικά στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;
Ορατή και επαληθεύσιμη αντιγηραντική δράση, σύσφιξη, λείανση ρυτίδων, ενυδάτωση ακόμα και στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Το SEYO TDA αναζωογονεί το δέρμα εσωτερικά και αυτό ανακτά την φυσική δομή, ζωντάνια και σύσφιξη του. 

ΓΙΑΤΙ ΤΟ SEYO TDA ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ;
Το σύστημα αντι-γήρανσης του SEYO TDA είναι μοναδικό στον κόσμο. Η συσκευή μεταφέρει τις δραστικές ουσίες στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, χωρίς καν να το αγγίξει. Γενικότερα, οι παλαιότερες δραστικές ουσίες που χορηγούνταν στην επιφάνεια του δέρματος είχαν περιορισμένα αποτελέσματα στα βαθύτερα στρώματα. Με τη μέθοδο SEYO TDA οι δραστικές ουσίες μπορούν να φθάσουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.
Το SEYO TDA είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην αναζωογόνηση του δέρματος. Το SEYO TDA είναι ένα κβαντικό άλμα στην εξέλιξη της δερματολογίας και των αισθητικών υπηρεσιών.

Αποτελέσματα διαγωνισμού
Τυχερός αριθμός: 80
Ον/νυμο: Ι***** ΣΤ*******

Οι συνολικές συμμετοχές ανήλθαν στις 107. Ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά.

Δείτε το αποτέλεσμα σε μορφή εικόνας:

Αποτελέσματα διαγωνισμού με δώρο 3 συνεδρίες SEYO TDA από τα Medi Prinou
 

Αποτελέσματα διαγωνισμού με δώρο 3 συνεδρίες SEYO TDA από τα Medi Prinou
Medi Prinou Κέρκυρας

Δ/νση: Λεωφ. Δημοκρατίας 2 (Corfu Palace Hotel)
Τηλ: 26610 23370
Facebook pageMediprinou

 

 

Επιμέλεια: Ραφαέλλα Άννα Μπούχλα

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Corfuland News