Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Διεθνές Δίαθλο Ιστιοπλοΐας-Ποδηλασίας στην Κέρκυρα, 29/06/2022

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 155

jeventimage

Ξεκινάει το Διεθνές Δίαθλο Ιστιοπλοΐας – Ποδηλασίας Il Giro dei Venti, από την Ιταλία στην Κέρκυρα.

 

Το ποδηλατικό μέρος πραγματοποιείται στο νησί μας την Τετάρτη 29 Ιουνίου με την υποστήριξη του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων. Στη διοργάνωση συμμετέχει πλήθος αθλητών και στόχος είναι να καταστεί ετήσιος θεσμός. 

 

Οι αγώνες μεταξύ Απουλίας-Κέρκυρας, ξεκινούν στις 27 Ιουνίου από το Otranto της Santa Maria di Leuca, ολοκληρώνονται την 1η Ιουλίου στην Gallipoli και διοργανώνονται από την Workness Club.  

 

Περιγραφή διαδρομής ποδηλατικού αγώνα 

29/06/2022 Εκκίνηση : ΕΛΤΑ Τζάβρου

Διαδρομή: Τζάβρου – Ύψος – Πυργί – Άγιος Μάρκος – Α.Κορακιάνα – Σκριπερό – Δουκάδες – Κανακάδες (μέσω επαρχιακής οδού Κοκκίνι-Λιβαδιού Ροπα) – Έρμονες (γέφυρα) – Κοκκίνι – Κεφαλόβρυσο (Στον κυκλικό κόμβο αριστερά προς λιβάδι του Ρόπα) – Τεμπλόνι – Εθνική Παλαιοκαστρίτσας (κόμβος Diellas) μέσω επαρχιακής οδού Γουβιών Αγίου Νικολάου. 

Τερματισμός: Στον παράδρομο της Εθνικής οδού Παλαιοκαστρίτσας.

Σημειώνεται ότι η απονομή των επάθλων του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία και αναμένεται σε παράλληλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που θα γίνουν να συμμετάσχει και χορευτικό και μουσικό σχήμα από την Κέρκυρα.

Ο πρώτος νικητής των αγώνων θα κερδίσει τέσσερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα (δεδομένου ότι σε κάθε ιστιοπλοΐκό σκάφος θα επιβαίνουν 4 άτομα), ο δεύτερος τέσσερα ηλεκτρικά μηχανάκια και ο τρίτος τέσσερα ηλεκτρικά ποδήλατα.

Πηγή: https://www.ertnews.gr/

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Τα Δίχτυα

Δασσιά

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News