Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Εθελοντική Αιμοδοσία, 03/12/2021

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 122

jeventimage

Με αφορμή την Εθνική και Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, κ Ανδρέας Σκούπουρας και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά στα πλαίσια άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας, της ανάπτυξης δράσεων κοινωνικής αρωγής και συμπαράστασης και ανάδειξης της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, διοργανώνει Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στέλνει το μήνυμα «Η αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης τόσο για τους άλλους όσο και για τον εαυτό μας» και έχει σκοπό να προσελκύσει νέους εθελοντές αιμοδότες, να ενισχύσει το αίσθημα της ατομικής-κοινωνικής ευθύνης και να αναδείξει την αιμοδοσία ως μια έμπρακτη πράξη υψίστης κοινωνικής αλληλεγγύης, ανιδιοτέλειας και αγάπης.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι φορείς: Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Κέρκυρας και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Περιφερειακό Τμήμα Κέρκυρας.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021, από τις 10.00 έως 13.00 επί της οδού Γ. Θεοτόκη (μπροστά από το βαν της αιμοδοσίας) τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας έναντι στην πανδημία covid 19 σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΔΥ.

Πίσω

Corfuland Live Webcams

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News