Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

6ο Διεθνές Σεμινάριο Ξύλινων Πνευστών, 18-22/09/2019

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 402

jeventimage

Ανακοίνωση

 

Η Φιλαρμονική Εταιρεία Κερκύρας, διοργανώνει το 6ο Διεθνές Σεμινάριο Ξύλινων Πνευστών Οργάνων της ΦΕΚ. Σε αυτό πρόκειται να διδάξουν διεθνούς φήμης καλλιτέχνες και μουσικοπαιδαγωγοί. Σκοπός του είναι η προαγωγή της μουσικής πράξης και διδασκαλίας και η διασύνδεση του εκπαιδευτικού έργου του Ιδρύματος με τη σημερινή πραγματικότητα διεθνώς.

Το 6ο Διεθνές Σεμινάριο Ξύλινων Πνευστών Οργάνων θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 22 Σεπτεμβρίου (φλάουτα και κλαρινέτα)στους χώρους της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κερκύρας. Διδάσκουν οι καθηγητές: Elena Cecconi(φλάουτο, καλλιτέχνιδα, καθηγήτρια στην Μουσική Ακαδημία Παγκανίνι στη Γένοβα της Ιταλίας), Μελίνα Μακρή (φλάουτο,Πρώτο φλάουτο της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ), GuyDangain(τέως 1ος σολίστ κλαρινέτου στην Εθνική ορχήστρα της Γαλλίας) και Άγγελος Πολίτης (κλαρινέτο,Πρώτο κλαρινέτο της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ).

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να λάβουν μέρος σε σεμινάρια, εργαστήρια (workshops), μαθήματα και διαλέξεις στην ιταλική, γαλλική και ελληνική γλώσσα (θα υπάρχει διερμηνεία). Τα παραπάνω εκπαιδευτικά προγράμματα απευθύνονται σε μουσικούς με τριετή τουλάχιστον ενασχόληση με ένα από τα όργανα του σεμιναρίου (φλάουτο, κλαρινέτο) και έχουν σχεδιαστεί ώστε να αποδίδουν το μέγιστο σε κάθε τεχνικό και ηλικιακό επίπεδο.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν αίτηση ή να την στείλουν με ηλεκτρονικό μήνυμα (info@fek.gr), υπόδειγμα της οποίας βρίσκεται στον δικτυακό τόπο της ΦΕΚ (www.fek.gr), συμπληρωμένη με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία από τις 5 Αυγούστου στη Φιλαρμονική, Δευτέρα έως Παρασκευή 17:30-19:30 (γραφείο υπαρχιμουσικού). Για τους επιθυμούντες συμμετοχή θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, ενώ για τους ακροατές δεν υπάρχει περιορισμός. Κόστος συμμετοχής 25€.

 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News