Τι παίζει Σήμερα

Μία στήλη με θέματα υγείας για την Κέρκυρα, τους Κερκυραίους και για όλη την Ελλάδα. Υγεία Κέρκυρα.
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Πως δημιουργούμε τη νέα μας ζωή, αλλάζοντας τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις μας

«Μου φαίνεται ότι αντιστεκόμαστε στην αλλαγή επειδή φοβόμαστε την αλλαγή»  έτσι έγραψε ο Σπένσερ Τζόνσον στο βιβλίο του «Ποιός πήρε το τυρί μου» και είχε δίκιο.

Πως δημιουργούμε τη νέα μας ζωή, αλλάζοντας τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις μας

Συχνά νιώθουμε ευάλωτοι γιατί δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις εξελίξεις στην ζωή μας.  Φοβόμαστε να πάρουμε αποφάσεις γιατί η επιλογή μίας κατάστασης σημαίνει την απόρριψη μίας άλλης..…και εμείς τα θέλουμε όλα δικά μας για να νιώθουμε ασφάλεια.

Οι σκέψεις μας, οι πεποιθήσεις και οι εκφράσεις μας έχουν άμεση επίδραση στην διαμόρφωση της πραγματικότητάς μας. Οι αρνητικές σκέψεις και πεποιθήσεις φέρνουν επιζήμια αποτελέσματα στην ζωή μας, στην υγεία μας, στην αφθονία μας, στα επαγγελματικά και τα ερωτικά μας! 

Αλλάζουμε εμείς και αλλάζει η πραγματικότητά μας! Αλλάζει και ο κόσμος γύρω μας. Είμαστε εμείς οι Κυρίαρχοι των σκέψεων και των συναισθημάτων μας! Απελευθερώνουμε τα τραύματά μας και κάνουμε θετικές ενσταλλάξεις στο υποσυνείδητο και πλέον μοιραζόμαστε αγάπη και χαρά με τους γύρω μας.

Πως δημιουργούμε τη νέα μας ζωή, αλλάζοντας τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις μας

«Πρέπει να επιλέξουμε, αν θα αναλωνόμαστε στα ίδια και στα ίδια ή εάν θα ξανά ανοιχτούμε σε νέα ταξίδια. Η επιλογή είναι δική μας, όπως άλλωστε η απόφαση και το ταξίδι. Τα φτερά μας λοιπόν, είναι για να πετάμε και όχι για να φαντάζουν όμορφα πάνω μας … ας τα ξεδιπλώσουμε και ας επιχειρήσουμε το ταξίδι….» Χ. Μπουκάι.

Σε ένα τέτοιο ταξίδι σας προσκαλούμε, το τριήμερο σεμινάριο «ThetaHealing® DNA Course, Bασικό Σεμινάριο με την μέθοδο «ΘΗΤΑ» εδώ στην Κέρκυρα.  Αυτό που θα μάθουμε εδώ είναι να αφαιρούμε τις περιοριστικές πεποιθήσεις μας από το φυσικό, το γενετικό, το ψυχικό και το ιστορικό μας επίπεδο. Ερχόμαστε σε επαφή με τον εαυτό μας και το φυσικό μας περιβάλλον και νιώθουμε γύρω μας το φως της δημιουργίας!

Πως δημιουργούμε τη νέα μας ζωή, αλλάζοντας τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις μας

Μέσω της μεθόδου ThetaHealing®, η Μίνα Κολοκύθα, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια & σύμβουλος της μεθόδου από το ίδρυμα ΤΗΙΝΚ (Τhetahealing Ιnstitute of Κnowledge®), δίνει λύσεις σε προβλήματα που προκύπτουν από τις περιοριστικές πεποιθήσεις μας, και μπορεί να ενεργοποιήσει το DNA για να βελτιώσει την υγεία και τη ζωτικότητά μας και να μας βοηθήσει να γίνουμε κυρίαρχοι των συναισθημάτων μας.

Τι θα διδάξει όμως στο σεμινάριο που θα γίνει το ΠΣΚ 27, 28 & 29 Ιανουαρίου 2017; Η απάντηση είναι απλή. Πώς να εστιάζουμε στην σκέψη μας. Πώς να παρατηρούμε την σκέψη μας. Πώς μέσα από απλές αλλά εξαιρετικά δυναμικές τεχνικές μπορούμε να απελευθερωθούμε από τον παλιό τρόπο που μέχρι τώρα λειτουργούσαμε και να πετύχουμε στους στόχους μας!

Η Vianna Stibal η δημιουργός της μεθόδου καθώς και οι εκπαιδευτές της, μας μαθαίνουν ότι εμείς κρατάμε τα κλειδιά της υγείας μας, του σώματος και της ζωτικότητάς μας. Με το ThetaHealing® μπορούμε να αλλάξουμε στιγμιαία τις πεποιθήσεις και τα πιστεύω που καθορίζουν τις αποφάσεις που παίρνουμε και κατ’ επέκταση όλους τους τομείς της ζωής μας. 

Αυτόν τον κύκλο σεμιναρίων και προσωπικών συνεδριών σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε και  φεύγοντας να κερδίσετε την ενδυνάμωση του εαυτού σας, την αναγνώριση & έκφραση των συναισθημάτων σας, την προσωπική σας διερεύνηση και αναζήτηση καθώς και την ανάπτυξη εναλλακτικών τρόπων αντιμετώπισης της καθημερινότητας σας.

Εισηγήτρια: Μίνα Κολοκύθα, Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια & σύμβουλο της μεθόδου από το ίδρυμα ΤΗΙΝΚ (Τhetahealing Ιnstitute of Κnowledge®) 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:

Παρασκευή 27 έως Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Παρασκευή 18:00-21:00

Σάββατο, Κυριακή 10:00-19:00

Τόπος Διεξαγωγής: Μαντζάρου 30, Κέρκυρα

Θα γίνουν και προσωπικές συνεδρίες, τις προηγούμενες/επόμενες ημέρες από το σεμινάριο. Κλείστε την δική σας τώρα! 

Πως δημιουργούμε τη νέα μας ζωή, αλλάζοντας τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις μας

Πληροφορίες – Εγγραφές: 6970155502 & 6993896859

Περισσότερα : Kέρκυρα, Thetahealing DNA Course με την Μίνα Κολοκύθα

Facebook page: Theta Time

 

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News