Τι παίζει Σήμερα

Μόδα - Styling Κέρκυρα - ΚΕΝΤΡΙΚΗ. Πληροφορίες για την ιστορία της Κέρκυρα
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Η αυθεντική Cryolipolysis στην Κέρκυρα από το Oxygen plus

Αδυνατίστε με τη μέθοδο της κρυολιπόλυσης για πάντα!

H Κρυολιπόλυση (Cryolipolysis) είναι η νέα πρωτοποριακή μεθόδος λιπογλυπτικής που αποτελεί την αιχμή του δόρατος στη μη επεμβατική λιποαφαίρεση

Οι επιστημονικές αρχές της κρυολιπόλυσης (Cryolipolysis) ανακαλύφθηκαν από τους δερματολόγους Dieter Manstein και Rox Anderson, της Ιατρικής σχολής του Harvard University και η μέθοδος έλαβε έγκριση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) τον Σεπτέμβριο 2010. 

Η αυθεντική Cryolipolysis στην Κέρκυρα από το Oxygen plus

Συγκεκριμένα, η Κρυολιπόλυση καταστρέφει το τοπικό λίπος, στα σημεία όπου είναι συσσωρευμένο, με πολύ θετικά αποτελέσματα σε υγεία και αισθητική!

Η Κρυολιπόλυση (Cryolipolysis)  εκμεταλλεύεται την αποδεδεδειγμενη βάσει μελετών, αυξημένη ευαισθησία των λιποκυττάρων στο ελεγχόμενο ψύχος. Με τη χρήση διαφορετικού μεγέθους και μορφολογίας κεφαλών, γίνεται αναρρόφηση και «εγκλωβισμός» του λίπους  στο εκάστοτε σημείο εφαρμογής. Η απομόνωση του λίπους  μέσα στις κεφαλές προκαλεί τη βαθιά και ομοιόμορφη κατανομή του ψύχους και ταυτόχρονα τη μείωση της αιματικής κυκλοφορίας τοπικά. Η κρυσταλλοποίηση των λιποκυττάρων οδηγεί στην απόπτωση τους τις επόμενες εβδομάδες .Τα λιπίδια από τα λιποκύτταρα απελευθερώνονται αργά και αποβάλλονται με φυσιολογικό τρόπο μέσω του λεμφικού συστήματος, όπως ακριβώς και το λίπος που προσλαμβάνουμε από την τροφή.

Η μέθοδος της Κρυολιπόλυσης (Cryolipolysis) είναι απόλυτα ασφαλής και μπορεί να εφαρμοσθεί σε όλες τις περιοχές του σώματος - όπως η κοιλιά, το εσωτερικό και εξωτερικό των μηρών (ψωμάκια), τα μπράτσα - και για την οποία κλινικές μελέτες αποδεικνύουν ότι επιτυγχάνει μία μείωση του 30-35% του τοπικού λίπους σε 2-4 συνεδρίες. Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 45-60 λεπτά και η θεραπεία μπορεί να επαναλαμβάνεται κάθε 30-40 ημέρες, ενώ το τελικό αποτέλεσμα επέρχεται σε 60-90 ημέρες.

Τα αποτελέσματα της Κρυολιπόλυσης (Cryolipolysis) είναι άμεσα, μόνιμα και οριστικά. Η μέθοδος μπορεί να συνδυαστεί χωρίς περιορισμούς με σωματική άσκηση, αλλά και άλλες τυχόν θεραπείες που έχουν επιλεγεί. Εξαιρετική βελτίωση εμφανίζεται όταν η τεχνική συνδυάζεται με θεραπείες με cavitation, με RF ραδιοσυχνότητες και λεμφικό μασάζ. Μετά τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Η Κρυολιπόλυση (Cryolipolysis) επιτυγχάνει μια μη αντιστρεπτή μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων της υπό θεραπείας περιοχής, με συνέπεια τα αποτελέσματα της μεθόδου να παραμένουν διαρκή, όσο ακολουθείται ένας σωστός και υγιής τρόπος ζωής.

Για τον Ιούνιο γνωρίστε την Κρυολιπόλυση (Cryolipolysis) σε συνδυασμό με Cavitation και λεμφικό μασάζ μόνο με 139€. (Πρόγραμμα αρχικής αξίας 250€.)

Περισσότερες πληροφορίες για την αυθεντική Cryolipolysis στην Κερκυρα στο site www.oxygenplus.gr, τηλ 2661020500 εσωτερικό 2. 

Η αυθεντική Cryolipolysis στην Κέρκυρα από το Oxygen plus

 

 

 

Oxygen Plus

Δ/νση: Σπύρου Αρβανιτάκη 7

Τηλέφωνο: 2661020500 εσωτερικό 2.

Website: www.oxygenplus.gr

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News