Τι παίζει Σήμερα

Μόδα - Styling Κέρκυρα - ΚΕΝΤΡΙΚΗ. Πληροφορίες για την ιστορία της Κέρκυρα
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Elixir Day Spa: Όστρακα από τον ωκεανό που μετατρέπονται σε «εργαλεία» μασάζ

Από τα βάθη του ωκεανού… στην πλάτη σας, για ένα μασάζ που ανανεώνει το σώμα και βοηθά την υγεία σας! Το μασάζ με κοχύλια δεν ακολουθεί τις «κλασσικές» γραμμές, αλλά χαρίζει ευεξία και θεραπεία στους μύες. Πάντως δεν πρόκειται για μια πρωτόγνωρη τεχνική αλλά για ένα αρχαίο φυσικό μασάζ που ακολουθούσαν κυρίως οι κάτοικοι των νησιών του Ειρηνικού Ωκεανού.

Elixir Day Spa: Όστρακα από τον ωκεανό που μετατρέπονται σε «εργαλεία» μασάζ

Σήμερα, εκατοντάδες spa στην Ελλάδα έχουν ενσωματώσει τη συγκεκριμένη τεχνική στις υπηρεσίες τους, υποστηρίζοντας δικαίως ότι ο συνδυασμός όστρακων με τα αιθέρια έλαια μπορεί να «απογειώσει» το μασάζ στην πλάτη και το σώμα. «Όχι» δεν μιλάμε για όστρακα από τη θάλασσα στο Αιγαίο, αλλά από τα βάθη του νότιου Ειρηνικού ωκεανού, τα οποία αφού συλλεχθούν και λειανθούν, γίνονται το τέλειο φυσικό «εργαλείο» μασάζ. 

Οι αισθητικοί ζεσταίνουν τα όστρακα και στη συνέχεια προχωρούν σε ειδικές τεχνικές μάλαξης μαζί με έλαια πράσινου τσαγιού ή ευεργετικών φρούτων, όπως είναι το μάνγκο. Έκπληξη μας προκάλεσε το γεγονός ότι μέσα στα κοχύλια υπήρχε ένα μείγμα από μεταλλικά στοιχεία ηφαιστειακής λάβας και φύκια που αναπτύσσουν θερμότητα!

Η μυρωδιά του ωκεανού και τα στοιχεία των αιθέριων ελαίων απλώθηκαν στο σώμα μας… και η εμπειρία έγινε άκρως αναζωογονητική και χαλαρωτική. Με το μασάζ να διαρκεί συνολικά μια ώρα, το σώμα «χάνει» τη βαρύτητα του και ξεκουράζεται από μυοσκελετικούς πόνους, ενώ ταυτόχρονα αποτοξινώνεται και οξυγονώνεται ολοκληρωτικά. ‘Όπως υποστήριξαν οι αισθητικοί «Καμία άλλη εμπειρία δεν μπορεί να ανανεώσει σε τόσο ελάχιστο χρόνο το σώμα και το πνεύμα. Το άγχος έχει κυριεύσει όλους μας… αλλά δεν γίνεται να αφήνουμε χωρίς φροντίδα τον εαυτό μας. Σίγουρα το μασάζ με κοχύλια θα επαναφέρει τον οργανισμό σας στο σωστό ρυθμό λειτουργίας». 

Τα οφέλη του μασάζ με κοχύλια:

  • Απομακρύνει το σώμα και το πνεύμα… από το άγχος και το στρες!
  • Καταφέρνει και διαλύει τους σωματικούς πόνους και ενδυναμώνει του μύες.
  • Ανακουφίζει από προβλήματα του αυχένα, ακόμα και από χρόνιους πόνους.
  • Βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα.
  • Αποτοξινώνει και προσφέρει ευφορία και ηρεμία στον οργανισμό.
  • Συμβάλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού, του κυκλοφοριακού και του λεμφικού συστήματος.

To Elixir Day Spa προσφέρει από τώρα και για ένα μήνα -20% έκπτωση στους επισκέπτες του Corfuland.gr για να γνωρίσουν το απολαυστικό μασάζ με όστρακα και τα οφέλη του. 

 

Elixir Day Spa: Όστρακα από τον ωκεανό που μετατρέπονται σε «εργαλεία» μασάζ

Elixir Day Spa

Δ/νση: Φιλαρμονικής 6

Τηλέφωνο: +30 2661400284

Facebook page: Elixir Day Spa

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News