Τι παίζει Σήμερα

Μόδα - Styling Κέρκυρα - ΚΕΝΤΡΙΚΗ. Πληροφορίες για την ιστορία της Κέρκυρα
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

CrossFit Corfu: Η νέα τάση γυμναστικής τώρα και στην Κέρκυρα

Δημιουργήθηκε από τον Greg Glassman πριν από αρκετές δεκαετίες, έναν προπονητή στην Καλιφόρνια και έγινε τάση στο finess τα τελευταία χρόνια.

O λόγος για το CrossFit, ένα “πάντρεμα” από κομμάτια διαφορετικών τρόπων γυμναστικής, ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης. Αποτελείται ουσιαστικά από ασκήσεις ενόργανης, άρσης βαρών, power lifting, κωπηλασίας, στίβου και τρέξιμο οι οποίες συνδυάζονται και εκτελούνται σε υψηλή ένταση, με στόχο την εκγύμναση όλου του σώματος.

CrossFit Corfu: Η νέα τάση γυμναστικής τώρα και στην Κέρκυρα

Η προπόνηση δεν είναι ποτέ ίδια, αφού οι συνδυασμοί ασκήσεων αλλάζουν συνεχώς και υπάρχει ένα WOD (workout of the day) καθημερινά που εκτελείται ανταγωνιστή το χρόνο. Μέσω της συνεχής εναλλαγής ασκήσεων από διαφορετικά σπορ θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα στο σώμα σας και δε θα χάσετε το ενδιαφέρον σας, στιγμή.

Για το CrossFit, δέκα είναι τα χαρακτηριστικά του Fitness που πρέπει να καλλιεργήσει κάποιος και στη βελτίωση των οποίων εστιάζει. Αυτά είναι:

1. Ακρίβεια (Accuracy)

2. Ισορροπία (Balance)

 3. Συντονισμός (Coordination)

4. Ευλυγισία (Flexibility)

5. Ευκαμψία (Agility)

6. Αντοχή (Stamina)

7. Καρδιοαναπνευστική Αντοχή (Cardiovascular Endurance)

8. Ταχύτητα (Speed)

9. Ισχύς (Power)

 10. Δύναμη (Strength)

Το CrossFit απευθύνεται σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά, οποιασδήποτε φυσικής κατάστασης, αφού τα προγράμματά του μπορούν να προσαρμοστούν στον ασκούμενο και τις δυνατότητές του.

Η Christina Osburg (διπλωματούχος crossFit level 2 trainer, crossFit level 1 trainer, crossFit kids trainer, crossFit weightlifting, crossFit judge, functional training level 1), ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το crossFit τον Ιανουάριο του 2012 και ως τα μέσα του 2013 είχε γίνει ήδη εκπαιδεύτρια. Μετακόμισε στην Κέρκυρα, από τη Γερμανία το 2015 και διαπιστώνοντας ότι δεν υπάρχει χώρος για CrossFit, δημιούργησε το CrossFit Corfu box στη Δασιά το οποίο διατηρεί μαζί με τον Φώτη Βασιλάκη από τον Άγιο Μάρκο.

Μόλις 500μ. από την παραλία της Δασιάς, το CrossFit Corfu, είναι το μόνο επίσημο συνεργαζόμενο κέντρο Crossfit στο νησί. Ένας χώρος άρτια εξοπλισμένος, που προσφέρει καθημερινά μαθήματα στα μέλη της και σε όσους θέλουν να εκπαιδευτούν στο CrossFit.

Ακόμη, τα καλοκαίρια το CrossFit Corfu box προσφέρει camps για ομάδες CrossFit. Μια εμπειρία που πρέπει να ζήσετε, που περιλαμβάνει δύο προπονήσεις ημερησίως, Beach WODS και πολλές ακόμη δραστηριότητες.

Στο CrossFit Corfu box είναι όλοι ευπρόσδεκτοι να δοκιμάσουν ένα μάθημα CrossFit δωρεάν. Μπορείτε να δείτε το τρέχον πρόγραμμα μαθημάτων στη σελίδα του CrossFit Corfu στο Facebook.

 

CrossFit Corfu: Η νέα τάση γυμναστικής τώρα και στην Κέρκυρα CrossFit Corfu

Δ/νση: Δασιά Κέρκυρα

Τηλέφωνο: +30 69874 14982

Website: http://crossfitcorfu.com

Facebook: https://www.facebook.com/crossfitcorfu

 

 

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News