Τι παίζει Σήμερα

Μόδα - Styling Κέρκυρα - ΚΕΝΤΡΙΚΗ. Πληροφορίες για την ιστορία της Κέρκυρα
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Corfu Sandals: Κομψότητα και άνεση στις καλοκαιρινές σας περιπλανήσεις

Πριν τρία χρόνια σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα στενά του νησιού της Κέρκυρας έκανε την εμφάνισή του ένα «μικρό» κατάστημα με δερμάτινα υποδήματα. Το όνομα αυτού, «Corfu Sandals».

Corfu Sandals: Κομψότητα και άνεση στις καλοκαιρινές σας περιπλανήσεις

Σε μικρό χρονικό διάστημα, η παρουσία του έγινε αισθητή τόσο από τους ντόπιους όσο και από τους επισκέπτες που κατακλύζουν κάθε χρόνο το νησί των Φαιάκων.

Corfu Sandals: Κομψότητα και άνεση στις καλοκαιρινές σας περιπλανήσειςΠολλοί από αυτούς, βαθμολόγησαν και αξιολόγησαν στο Tripadvisor την εμπειρία τους από την επίσκεψή τους στο Corfu Sandals, χαρίζοντάς του έτσι τη διάκριση  "2017 Certificate of Excellence". 

Πάντα με αγάπη προς το ωραίο φύλο αλλά και με σεβασμό στα Ελληνικά προϊόντα και τις τέχνες, το κατάστημα αποτελείται από καθαρά δερμάτινα υποδήματα, τα οποία κατασκευάζονται με παραδοσιακό τρόπο σε οικογενειακά εργαστήρια όπου η τέχνη αυτή περνάει από γενιά σε γενιά. Η ποιότητα του δέρματος που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των σανδαλιών είναι άριστη. Η περιοχή στην οποία λαμβάνει χώρα η κατασκευή είναι κυρίως η Κρήτη καθώς διαθέτει την καλύτερη ποιότητα δέρματος στην Ελλάδα.

Σκοπός τόσο του καταστήματος όσο και των κατασκευαστών είναι η κάλυψη όλων των γούστων των πελατών, κάτι που μπορεί οποιοσδήποτε να διαπιστώσει με μια και μόνο επίσκεψη στο «Corfu Sandals».

Μέσω της ποικιλίας και της ποιότητας, οι συνεργάτες του «Corfu Sandals», προσπαθούν να μεταδώσουν στους πελάτες την αγάπη που τρέφουν για το χειροποίητο, ελληνικό δερμάτινο σανδάλι, το οποίο μετράει αιώνες ζωής στη χώρα μας και είναι κάτι που τη χαρακτηρίζει. 

Όπως προαναφέρθηκε, το κατάστημα προσπαθεί να καλύψει κάθε ανάγκη και κάθε γούστο, γι’αυτό το λόγο λοιπόν, διαθέτει και μια μεγάλη συλλογή από ανατομικά σανδάλια. Σε αποκλειστική συνεργασία, στην Κέρκυρα, με την ελληνική εταιρεία Fantasy Sandals προσπαθούν αμφότεροι να προωθήσουν την άνεση και την κομψότητα με μοντέρνα σχέδια και συνδυασμούς χρωμάτων. Η εταιρεία Fantasy, έχει κάνει την είσοδο της στο χώρο της κατασκευής ανατομικών σανδαλιών λανσάροντας μια νέα τεχνολογία στη σόλα, η οποία την καθιστά όχι μόνο άνετη αλλά και ευλύγιστη. Η φιλοσοφία αυτή, απευθύνεται σε γυναίκες που θέλουν να νοιώθουν κομψές αλλά και άνετες την ίδια στιγμή.

Στο δροσερό σοκάκι της Φιλελλήνων, το «Corfu Sandals» θα είναι εκεί για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το πιο ξεχωριστό χειροποίητο σανδάλι για τις καλοκαιρινές περιπλανήσεις σας, πάντα με αγάπη και σεβασμό προς τη παράδοση.  

 

Corfu Sandals

Corfu Sandals: Κομψότητα και άνεση στις καλοκαιρινές σας περιπλανήσειςΔ/νση: Φιλελλήνων 9

Τηλέφωνο:+30 26610 47301

Facebook page: Corfu Sandals

Instagram: corfu_sandals

Τοποθεσία στο χάρτη

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News