Τι παίζει Σήμερα

Μόδα - Styling Κέρκυρα - ΚΕΝΤΡΙΚΗ. Πληροφορίες για την ιστορία της Κέρκυρα
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

H Yamamay συνεχίζει το ταξίδι στην καινοτομία

H Yamamay συνεχίζει το ταξίδι στην καινοτομίαΗ Yamamay συνεχίζει το ταξίδι στην καινοτομία με τη δημιουργία συλλογών που ασπάζονται την έννοια της «αυτοπεποίθησης», της φυσικής και συνειδητής ομορφιάς, και παρουσιάζει την νέα συλλογή φθινόπωρο 2018. 

Η συλλογή «PERFECT FIT», είναι επαναστατική, μιας και χάρη σ’ αυτήν, η γυναίκα δεν χρειάζεται πια να χωρέσει σε συγκεκριμένα σχήματα και μεγέθη εσωρούχων, αλλά τα εσώρουχα θα είναι πλέον αυτά που θα προσαρμόζονται με το σώμα της!

Η PERFECT FIT είναι μία "ανοιχτή καινοτομία" που αναπτύχθηκε στα εργαστήρια Έρευνας και Ανάπτυξης της Yamamay, σε συνεργασία με μια πανεπιστημιακή ομάδα ερευνητών, όπου για έναν ολόκληρο χρόνο μελετούσαν τα ανθρωπομετρικά δεδομένα ενός ευρέος δείγματος γυναικών, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένους αλγόριθμους και στατιστικές αναλύσεις που αναπαρήγαγαν τον πραγματικό σωματότυπο της σημερινής γυναίκας.

Το έργο αυτό σηματοδότησε μια νέα εποχή για το εμπορικό σήμα αφού οδήγησε στη δημιουργία ενός αποκλειστικού πίνακα μεγεθών Yamamay που προσδιορίζει την ιδανική αντιστοιχία μεγέθους και cup στα σουτιέν, μετατρέποντας την τεχνογνωσία μοντελoποίησης σε ένα μοντέλο μηχανικής μεγεθοποίησης, ώστε να παράγονται τα συνήθη σουτιέν με την απόλυτη άνεση.

Το στοιχείο "fitness" έχει προστεθεί σε κάθε σχέδιο, καθιστώντας τα σουτιέν αυτά καλύτερα από ποτέ όσον αφορά στην άνεση, την εφαρμογή και την καινοτομία. Πρόκειται για μια ουσιαστική επανάσταση αφού οι γυναίκες, δεν θα χρειάζονται πλέον να προσαρμόζουν το σώμα τους στα κωδικοποιημένα μεγέθη αλλά θα απολαμβάνουν τη φυσική τους άνεση.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Ιταλική μάρκα επέλεξε την πανέμορφη ηθοποιό και μοντέλο, Kate Upton, ψηφισμένη από το Maxim USA, ως η πιο hot γυναίκα του 2018", για να μεταφέρει αυτό το σημαντικό μήνυμα. Η Kate Upton περιμένει το πρώτο της παιδί και η Υamamay είναι περήφανη που έχει ως πρέσβειρα μια μέλλουσα μητέρα, η οποία με τις καμπύλες της καταφέρνει να επικοινωνήσει τη φυσική ομορφιά και τη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας.

Το στοιχείο PERFECT FIT χρησιμοποιήθηκε σε όλες τις σειρές της φθινοπωρινής συλλογής η οποία είναι ήδη διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Yamamay από τον Αύγουστο του 2018.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο yamamay.com

 

H Yamamay συνεχίζει το ταξίδι στην καινοτομία

Yamamay Κέρκυρα

Δ/νση: Λεωφόρος Αλεξάνδρας 35

Τηλέφωνο: 26610 26769

Facebook page: Yamamay Corfu

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Corfuland News