Τι παίζει Σήμερα

Turn on the Sound @ Stavento, 23/06/2021

Ώρα έναρξης: 16:00

To Costas Steak House σας προσκαλεί ξανά στην όμορφη αυλή του

Ο καιρός ανοίγει, το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και όλοι ετοιμαζόμαστε να το υποδεχτούμε.
Το Costas Steak House όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, προετοιμάζει για εμάς, την πανέμορφη αυλή του, στήνοντας τα παραδοσιακά ξύλινα τραπεζάκια του, στολίζοντάς τα με πολύχρωμες κουρελούδες και φαναράκια. 

To Costas Steak House σας προσκαλεί ξανά στην όμορφη αυλή του

Όσοι το έχετε επισκεφθεί, ξέρετε πολύ καλά το λόγο που το Costas Steak House αγαπήθηκε τόσο γρήγορα και τόσο πιστά. Τα κρεατικά του είναι τόσο λαχταριστά και τόσο γευστικά που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο, όπως βέβαια και τα υπόλοιπα πιάτα και συνοδευτικά του. 

Από τις μπριζόλες black angus και νεροβούβαλου Σερρών, τα φιλέτα, τα Burger του, έως τον φανταστικό πουρέ πατάτας, τις σαλάτες από φρέσκα βιολογικά λαχανικά που μαζεύονται καθημερινά κατευθείαν από τον κήπο των ιδιοκτητών και τα σπιτικά γλυκάκια, όλα χαρακτηρίζονται από την ποιότητα και την άψογη ισορροπία γεύσεων τους. 
Επίσης, έχει εμπλουτίσει τον κατάλογο του με περισσότερες γευστικές επιλογές για Vegan αλλά και Vegetarian, καλύπτοντας όλες τις διατροφικές προτιμήσεις των πελατών του.

To Costas Steak House σας προσκαλεί ξανά στην όμορφη αυλή του

Όλα αυτά οφείλονται φυσικά στο μεράκι αλλά και τη γνώση των ιδιοκτητών του Costas Steak House.
O Πέτρος Αγάθος ο chef αλλά και ιδιοκτήτης του, ξεκινώντας από Pastry Commis δίπλα στον γνωστό head chef του 34 Mayfair, Harvey Ayliffe, εξελίχθηκε σε Junior Sous Chef δουλεύοντας σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια του Λονδίνου και επέστρεψε στην Ελλάδα για να ανοίξει το δικό του, απόλυτο meat lovers προορισμό.

Όσοι ακόμη δε το έχετε επισκεφθεί, θα το βρείτε στο πανέμορφο χωρίο Λιαπάδες της Κέρκυρας, καθημερινά ανοιχτό από τις 5 το απόγευμα ως τις 12 το βράδυ. Μια επίσκεψη αρκεί για να διαπιστώσετε πως τίποτα από αυτά που γράφουμε δεν είναι υπερβολή! 

 

To Costas Steak House σας προσκαλεί ξανά στην όμορφη αυλή του

 

Costas Steak House

Δ/νση: Λιαπάδες Κέρκυρα

Τηλέφωνο: 2663041093, 6956005672

Facebook page: Costas Steak House

Instagram: costas_steak_house

 

Corfuland Live Webcams

Ακταίον Κέρκυρα

Λεωφ. Δημοκρατίας, Παλαιό Φρούριο

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News