Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
 • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Κέντρο Διαιτολογίας Restart: Χάστε εύκολα και γρήγορα τα περιττά κιλά για το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι πλησιάζει και αρκετοί προβληματίζονται για το πως θα απαλλαγούν από τα περιττά κιλά. Όμως υπάρχει λύση. Το κέντρο Διατροφής και Διαιτολογίας Restart είναι εδώ, για να μας βοηθήσει να βρούμε ξανά τη φόρμα μας και να επαναφέρουμε τη σιλουέτα μας.
Ο Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Χαράλαμπος Τσαντές, με τη βοήθεια εξειδικευμένων προγραμμάτων προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε πελάτη, υπόσχεται να σας βοηθήσει να χάσετε εύκολα τα παραπανίσια κιλά, χωρίς στερήσεις.

Λόγω των μέτρων προστασίας κατά του Covid 19, στο κέντρο Restart δίνεται η πρόσθετη δυνατότητα να πραγματοποιούνται και εξ αποστάσεως διαδικτυακές συνεδρίες, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των πελατών του.

Κέντρο Διαιτολογίας Restart: Χάστε εύκολα και γρήγορα τα περιττά κιλά για το καλοκαίρι

Ο Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Χαράλαμπος Τσαντές, έχει γεννηθεί στην Αθήνα και είναι πτυχιούχος του τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Ανώτατού Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης και επίσημο μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος. 

Κέντρο Διαιτολογίας Restart: Χάστε εύκολα και γρήγορα τα περιττά κιλά για το καλοκαίρι

Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον επιστημονικό χώρο της Διατροφής & Διαιτολογίας απo το 2008 έως και σήμερα, με έναρξη επαγγελματικής σταδιοδρομίας από το Πολεμικό Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (Ν.Ν.Α.). 
Τμήμα της επαγγελματικής του εμπειρίας η διδασκαλία της Διατροφής & Διαιτολογίας σε νέους συναδέλφους.
Εργάστηκε στον ιδιωτικό όμιλο ΙΕΚ ΞΥΝΗ διδάσκοντας μέσα σε άλλα «Διατροφή και Αθλητισμός», «Βασικές Αρχές Διατροφής», «Σχεδιασμός διαιτολογίου για φυσιολογικές & παθολογικές καταστάσεις».

Ασχολείται με τη δημιουργία εξατομικευμένων διαιτολογίων σε υγιείς ανθρώπους και σε ανθρώπους με διάφορες συνοδές παθήσεις και αναλαμβάνει περιστατικά με Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου Ι –Τύπου ΙΙ , Αρτηριακή Υπέρταση, Καρδιοπάθειες, Δυσλιπιδαιμία, Αναιμία, Κοιλιοκάκη, Γάστρο-οισοφαγική Παλινδρόμηση, Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου, νοσήματα του ήπατος και άλλες παθήσεις.

Έχει ασχοληθεί εκτενώς με την κατάρτιση εξατομικευμένων διαιτολογίων για αθλητές/αθλούμενους, με τη βοήθεια τεκμηριωμένων επιστημονικών κλινικών/ επιδημιολογικών μελετών.
Συμμετέχει ενεργά σε μελέτες και στη συγγραφή επιστημονικών άρθρων με θέματα που αφορούν τη διατροφή, αλλά και σε συνέδρια, σεμινάρια / δράσεις, με σύγχρονα θέματα που αφορούν παθολογικές καταστάσεις.
Το 2020 συμμετείχε στην έρευνα και συγγραφή του άρθρου "Association of malnutrition with periprosthetic joint and surgical site infections after total joint arthroplasty: a systematic review and meta-analysis" το οποίο δημοσιεύτηκε στο κορυφαίο λοιμωξιολογικό περιοδικό "Journal of Hospital Infection" που αποτελεί το επίσημο περιοδικό της Βρετανικής Εταιρείας Λοιμώξεων "Healthcare Infection Society".

Ο Χαράλαμπος Τσαντές μέσω του κέντρου Διατροφής και Διαιτολογίας Restart, σας προσκαλεί να κάνετε μαζί μια επανεκκίνηση στον οργανισμό σας, με εξειδικευμένα προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.
Σκοπός δεν είναι μόνο η επαναφορά του οργανισμού σε υγιή επίπεδα αλλά και η συμβολή στην πρόληψη της υγείας μέσω της σωστής διατροφής, καθώς και μιας σωστής εκπαίδευσης στο τομέα της διατροφής, εξασφαλίζοντας την ευεξία και μακροζωία που μας αξίζει.

Κέντρο Διαιτολογίας Restart: Χάστε εύκολα και γρήγορα τα περιττά κιλά για το καλοκαίρι

Σε όλα τα προγράμματα πραγματοποιούνται σωματομετρήσεις (σωματικό λίπος, υγρά σώματος, μυϊκή μάζα) και μετρήσεις μεταβολισμού.
Η παρακολούθηση σε προγράμματα που στοχεύουν σε απώλεια βάρους είναι εβδομαδιαία, καθώς σημαντική παράμετρος στην βραχυπρόθεσμη αλλά και μακροπρόθεσμη επιτυχία ενός προγράμματος είναι η διαρκής ανανέωση της διατροφής παράλληλα με τον έλεγχο.
Τα προγράμματα είναι απολύτως ατομικά και προσαρμόζονται στις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά.

Φροντίζουμε για την:

 • Ισορροπημένη Διατροφή
 • Απώλεια Βάρους
 • Εξατομικευμένη προσέγγιση και σχεδιασμό διατροφικού πλάνου
 • Λήψη ιατρικού και διατροφικού ιστορικού
 • Διατροφή στην εγκυμοσύνη και στον θηλασμό
 • Λιπομέτρηση- Ανάλυση σύσταση σώματος
 • Διατροφή για παθολογικές καταστάσεις (όπως Σακχαρώδης Διαβήτης, υπέρταση, καρδιαγγειακά προβλήματα, γαστρεντερολογικές παθήσεις κ.λ.π.).
 • Διατροφή στην εφηβική ηλικία
 • Διατροφή αθλητών & αθλούμενων
 • Health Coaching & Well-being
 • Μαζί κάνουμε  Restart σε μια νέα καθημερινότητα με ισορροπία στο σωματικό, νοητικό, συναισθηματικό & ψυχικό επίπεδο.

Κάνε Restart στη διατροφή σου και εξασφάλισε για εσένα υγεία και ευεξία!

Κέντρο Διαιτολογίας Restart: Χάστε εύκολα και γρήγορα τα περιττά κιλά για το καλοκαίρι

Κέντρο Διαιτολογίας Restart: Χάστε εύκολα και γρήγορα τα περιττά κιλά για το καλοκαίρι


Restart / Χαράλαμπος Γ. Τσαντές

Δ/νση: 
Ιάσονος & Σωσιπάτρου 45 (Ανεμόμυλος)
Τηλ: 26611 81300 & 697 8643 971
Σημείο στον χάρτη
E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook page: Restart / Χαράλαμπος Γ. Τσαντές

 

Επιμέλεια: Ραφαέλλα Άννα Μπούχλα

Corfuland Live Webcams

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News