Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Η εταιρεία Neolea με καινοτόμα προϊόντα και ανοδική πορεία κατακτά τον κόσμο

Πριν από 7 χρόνια, ιδρύθηκε στο νησί της Κέρκυρας η εταιρεία Neolea από τον Bart Jan Manten, ο οποίος είναι ο διευθύνων σύμβουλος της με καταγωγή από την Ολλανδία, όπου μέσα από τα ταξίδια του ερωτεύτηκε το νησί και τα προϊόντα του, δημιουργώντας το δικό του παρθένο ελαιόλαδο το Neolea Extra Virgin Olive Oil
Ένα κερκυραϊκό προϊόν που πλάσθηκε με σκοπό να αντιπροσωπεύσει επάξια την ποιότητα του λαδιού, τον πολιτισμό και την ιστορία που υπάρχει πίσω από αυτό. Έτσι μέσα από μία πετυχημένη πορεία η Neolea από τοπική επιχείρηση με ένα προϊόν, εξελίχθηκε ταχύτατα σε μία αναπτυσσόμενη εταιρεία με ποικιλία προϊόντων και μία μάρκα που επιδιώκει να εμπνεύσει τα άτομα που την προτιμούν και την εμπιστεύονται βάζοντας πάνω από όλα τον καταναλωτή. 

Η εταιρεία Neolea με καινοτόμα προϊόντα και ανοδική πορεία κατακτά τον κόσμο

Η Neolea διατηρεί ενεργό γραφείο στην Κέρκυρα, ανοίγοντας και ένα δεύτερο στο Άμστερνταμ πριν από δύο χρόνια, που εστιάζει στη νέα διανομή, προσθέτοντας συνεχώς περισσότερο νόημα στην επωνυμία της, παρουσιάζοντας με τα χρόνια νέα καινοτόμα προϊόντα. Αυτό το βήμα έγινε για την αναζήτηση της επιτυχίας, αλλά και με σκοπό να συνδεθεί με μεγαλύτερο και διεθνή πελατολόγιο, αφού έχει σαν πλάνο ότι πρέπει να επικεντρώνεται και να μαθαίνει τις ανάγκες του κάθε πελάτη και εκείνος με τη σειρά του να την εμπιστεύεται.
Το brand της Neolea με άκρως επαγγελματική ταυτότητα και υπευθυνότητα στοχεύει στο να αποκτήσει τους δικούς του θαυμαστές όπου θα νιώθουν ικανοποιημένοι από τα προϊόντα της και θα τα προτιμούν σαν πρώτη επιλογή.

Στην Κέρκυρα το επίκεντρο εστιάζεται στην καρδιά των επιχειρήσεων που δημιουργούν ελκυστικά προϊόντα, εμπνευσμένα μέσα από την απαράμιλλη ποιότητα τους, από την εμφάνιση και την αίσθηση που μπορεί να βρεθεί μόνο στην Ελλάδα. Ο ιδρυτής της Neolea μας αποκαλύπτει πως η παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας παρθένου ελαιόλαδου στο νησί δεν είναι εύκολη υπόθεση.…και δεν βρίσκεται και σε μεγάλη ποσότητα.
Και επειδή οι ανάγκες της εταιρείας σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο είναι αρκετά υψηλές, λόγω των εξαγωγών, το κερκυραϊκό ελαιόλαδο διατίθεται σαν limited edition με κωδικό "Born in Corfu", ενώ τον μεγάλο όγκο των εξαγωγών της τον καλύπτει μέσω της δεύτερης παραγωγική της μονάδας στην Μεσσηνία με κωδικό "Born in Greece".
Τα δέντρα απαιτούν σωστή φροντίδα για να παράγουν ποιοτικές ελιές και στη συνέχεια αναλαμβάνουν οι ντόπιοι ελαιοκαλλιεργητές με τους οποίους και συνεργάζεται. Πρωταρχικός τους στόχος είναι να παράγουν φρέσκο ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας που διατηρεί τα θρεπτικά στοιχεία του και τη φυσική του γεύση, με βήματα που πρέπει να τηρούνται για να χαρακτηριστεί ένα ελαιόλαδο extra virgin, όπως το κλάδεμα, η προσεκτική συγκομιδή με το χέρι, η απευθείας μεταφορά στο ελαιοτριβείο και η σωστή έκθλιψη. 

Η εταιρεία Neolea με καινοτόμα προϊόντα και ανοδική πορεία κατακτά τον κόσμο

Η Neolea σαν εταιρεία τονίζει ότι "χρειαζόμαστε κάτι περισσότερο από μία χαμηλή οξύτητα ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ".
Με την πάροδο των χρόνων η τοπική αγορά για το ελαιόλαδο έχει σημειώσει άνοδο, αγγίζοντας η Neolea το 100% των εξαγωγών της, όντας κάτι καλό, αφού ήταν ένας από τους αρχικούς της σκοπούς με περισσότερη ευαισθητοποίηση στην ποιότητα του ελαιόλαδου.

Εισήγαγε επίσης ελληνικό αρωματικό θαλασσινό αλάτι σε κεραμικά βάζα πέρυσι και εντός 6 μηνών πουλάει περισσότερα προϊόντα αλατιού από ό,τι ελαιόλαδο. Στη συνέχεια στη λίστα της είναι το ελληνικό αφρώδες κρασί που παράγεται με τη μέθοδο της σαμπάνιας, τόσο σε λευκό όσο και σε ροζέ.
Τα προϊόντα της θα είναι επιλεκτικά διαθέσιμα στην Κέρκυρα, λόγω της μεγάλης ζήτησης από το εξωτερικό όπου επικεντρώνεται ουσιαστικά η οικοδόμηση της μάρκας.
Το κερκυραϊκό ελαιόλαδο είναι πλέον μόνο διαθέσιμο σε limited edition, καθώς έχει ξεκινήσει την παραγωγή με το Κορωνέικη στην Μεσσηνία.

Η εταιρεία Neolea με καινοτόμα προϊόντα και ανοδική πορεία κατακτά τον κόσμο

Η άποψη του Manten για την Κέρκυρα είναι ότι έχει πολλά να προσφέρει και θα μπορούσε να επωφεληθεί πολύ περισσότερο από τα τοπικά της προϊόντα, βάζοντας την στο χάρτη για το παγκόσμιο κοινό.
"Ως άνθρωποι που ζούμε και αγαπάμε την Κέρκυρα πρέπει όλοι να είμαστε απίστευτα περήφανοι για αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα. Το επόμενο βήμα κατά την άποψη μου είναι είναι να επεκταθούμε σε διεθνείς αγορές και να μπορέσουμε να μοιραστούμε με όλο τον κόσμο το φυσικό πλούτο αυτού του ευλογημένου τόπου. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να επενδύουμε συνεχώς στην ποιότητα, να διαθέτουμε τα προϊόντα μας στη σωστή τιμή και να μην ξεχνάμε να επικεντρωνόμαστε στον καταναλωτή".

Neolea 
Η εταιρεία Neolea με καινοτόμα προϊόντα και ανοδική πορεία κατακτά τον κόσμο

 

Δ/νση: Μάμαλοι Αλεπού 
Τηλ: 697 5321 476
Website pageneolea.com
E-mailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook page: @NeoleaOfficial 
Instagram:@neoleaofficial

 

 

Επιμέλεια: Ραφαέλλα Άννα Μπούχλα

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News