Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ζωή Μεταλληνού: Λογιστικές - φορολογικές υπηρεσίες και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών

Το γραφείο Λογιστικών και Φορολογικών Υπηρεσιών Ζωή Μεταλληνού, αναλαμβάνει κάθε είδους λογιστικές υπηρεσίες και έκδοση συντάξεων, καθώς έχει πιστοποιηθεί ως επαγγελματίας e-ΕΦΚΑ. Εξειδικεύεται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και στη διαχείριση της σύγχρονης τουριστικής ανάπτυξης.

Ζωή Μεταλληνού: Λογιστικές - φορολογικές υπηρεσίες και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών

Πιο συγκεκριμένα ασχολείται για πολλά συναπτά έτη με λογιστικές και φορολογικές υπηρεσίες, τόσο για ιδιώτες, όσο και για επαγγελματίες, καθώς και με εργατικά και ασφαλιστικά θέματα.

Στόχος του γραφείου είναι να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, δίνοντας προσοχή στις πραγματικές ανάγκες του πελάτη, διασφαλίζοντας διαφοροποίηση και εξατομίκευση των προτεινόμενων λύσεων. To Λογιστικό γραφείο Ζωή Μεταλληνού προσφέρει εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις κάθε μορφής, ειδικότερα στην τουριστική βιομηχανία, προκειμένου να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύγχρονο, απαιτητικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών καταγράφουν τις ανάγκες σας και προτείνουν ολοκληρωμένες λύσεις, τις οποίες υλοποιούν άμεσα και πάντα σε συνεχή επικοινωνία με τους πελάτες.

  Οι αξιόπιστες συμβουλευτικές υπηρεσίες αποτελούν βασικό συστατικό για την επιτυχή ολοκλήρωση και αποτελεσματική εφαρμογή των επιχειρηματικών και επιχειρησιακών στρατηγικών. Στόχος είναι μέσω της τεχνογνωσίας να συμβάλλουν στη βελτιστοποίηση της απόδοσης της επιχείρησής σας, με γνώμονα το δικό σας όραμα και λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις της αγοράς. Το γραφείο Λογιστικών και Φορολογικών Υπηρεσιών Ζωή Μεταλληνού εξειδικεύεται στην ψηφιακή τεχνολογία στον τουρισμό. Στο πλαίσιο της τουριστικής βιομηχανίας μελετά καθημερινά τις αναδυόμενες τάσεις.  Παρέχει πρακτικές συμβουλές ή μελέτες περιπτώσεων για την εφαρμογή ψηφιακών λύσεων όπως συστήματα online κρατήσεων, μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εφαρμογές για κινητά ή αναλύσεις δεδομένων για εξατομικευμένες εμπειρίες πελατών. Η ψηφιακή τεχνολογία μπορεί να ενισχύσει τις τουριστικές επιχειρήσεις και να αυξήσει την κερδοφορία των επιχειρήσεων. Επομένως, με τη χρήση όλων των ψηφιακών εργαλείων συμβάλλουν ώστε οι επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να αξιοποιήσουν όλες τις δυνατότητες που έχουν, είτε μέσω προγραμμάτων χρηματοδότησης (ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακού Νόμου, leader, ευρωπαϊκών προγραμμάτων), είτε με την παροχή βοήθειας στον επιχειρηματικό σχεδιασμό (Λογιστική και φορολογική υποστήριξη, Εκπόνηση Business Plan & Marketing Plan). Η συμβουλευτική επιχειρήσεων ακολουθεί  την φιλοσοφία του ενδιαφέροντος, υπό το πρίσμα της ηθικής.

Ζωή Μεταλληνού: Λογιστικές - φορολογικές υπηρεσίες και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών

Βιογραφικό:

Η Ζωή Μεταλληνού είναι αφοσιωμένη στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, σε θέματα που αφορούν την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών διαχείρισης. Εξειδικεύεται στην διαχείριση της σύγχρονης τουριστικής ανάπτυξης, ιδιαίτερα στην ψηφιακή τεχνολογία. Εκπονεί μελέτες σκοπιμότητας, επιχειρηματικά σχέδια, οικονομικές αναλύσεις και αναλαμβάνει την σύνταξη και υλοποίηση επιδοτούμενων ευρωπαϊκών προγραμμάτων - ΕΣΠΑ, leader, κλπ. Ως πιστοποιημένος συνεργάτης του e-ΕΦΚΑ, παρέχει την υπηρεσία έκδοσης εθνικών συντάξεων, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις.

Εκπαίδευση:

Απόφοιτη ΑΤΕΙ Αθήνας, Τμήμα Νοσηλευτικής 2004

Απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πειραιώς,  Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου από το 2009.

Απόφοιτη Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) - Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική  και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) 2022

Μεταπτυχιακές Σπουδές Msc στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο Διατμηματικό μεταξύ των τμημάτων  Πληροφορικής και Τουρισμού με τίτλο: Ψηφιακές τεχνολογίες στην διοίκηση της φιλοξενίας και τουρισμού 2023

Ειδικότητες:

Λογιστική, φορολογική και συμβουλευτική υποστήριξη επιχειρήσεων.

Πιστοποιημένη Επαγγελματίας στον e-ΕΦΚΑ για την έκδοση εθνικών συντάξεων.

Εκπονεί επιχειρηματικά & επενδυτικά σχέδια,για τις Κρατικές Ενισχύσεις του ΕΣΠΑ 2014 -2020, ΕΣΠΑ 2021 -2027, Ταμείου Ανάκαμψης κ.ά χρηματοδοτικών εργαλείων.

Τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού εφήβων- ενηλίκων

Ελεύθερη επαγγελματίας - Οικονομολόγος Α’ τάξης


Το γραφείο Λογιστικών και Φορολογικών Υπηρεσιών Ζωή Μεταλληνού λειτουργεί Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-14:00 και Τρίτη-Πέμπτη 19:00-21:00.

 

Λογιστικές και Φορολογικές Υπηρεσίες Ζωή Μεταλληνού

Ζωή Μεταλληνού: Λογιστικές - φορολογικές υπηρεσίες και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών


Δ/νση: Σπύρου Αρβανιτάκη 8
Τηλ: 2661081366, 6936594556
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σημείο στον χάρτη
Website: zoemetallinou.gr
Facebook page: Ζωή Μεταλληνού Οικονομολόγος
Instagram: zoe_metallinou
 

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Corfuland News