Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Το Α. Spanou school of English πρωτοπορεί στην εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας

Θέλετε το παιδί σας να μάθει Αγγλικά σαν να ειναι η μητρική του γλώσσα; Το  «Α. Spanou school of English», με πάνω από 35 χρόνια εμπειρία, πρωτοπορεί στην εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας με μεθόδους που αρμόζουν σε κάθε ηλικία.

Το  Α. Spanou school of English πρωτοπορεί στην εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας

Οι μικροί μαθητές μαθαίνουν Αγγλικά παίζοντας και εξευρνώντας την φύση και τα φυσικά φαινόμενα, με το “kide science” (μικροί επιστήμονες), απολαμβάνουν την Αγγλική παιδική λογοτεχνία, την κουλτούρα, την μαγειρική και ό,τι πλαισιώνει τον Αγγλικό πολιτισμό.

Τα βιβλία που χρησιμοποιούνται στο Α. Spanou school of English ειναι international editions και το πρόγραμμα σπουδών ειναι προσαρμοσμένο έτσι ώστε τα παιδιά να έχουν το ελάχιστο διάβασμα για το σπίτι. Η τεχνολογία ειναι εργαλείο για το Α. Spanou school of English και τους μαθητές του, έτσι κάθε τάξη έχει smartboard, ipads και μάσκες VR για τον μαθητή του 21ου αιώνα.

 Οι μεγαλύτεροι μαθητές προετοιμάζονται για το μέλλον με ομιλίες ted ex, μαθητικά συνέδρια, podcasts και εκπαιδευτικές εκδρομές στην Αγγλία. Το εκπαιδευτικό προσωπικό ειναι απόφοιτοι Αγγλικών ή Αμερικάνικων πανεπιστημίων και ενημερώνονται ανελλιπώς για τις νέες εξελίξεις στον χώρο. 
Οι εγγραφές στο Α. Spanou school of English έχουν ξεκινήσει και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους τηλεφωνικά, στο 2661044344 ή μέσω της σελίδας τους στο facebook. Μπορείτε επίσης να βρείτε παραπάνω πληροφορίες για το Α. Spanou school of English στo site τους.

 

Το  Α. Spanou school of English πρωτοπορεί στην εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας

 

Α. Spanou school of English


Δ/νση: Καλοσγούρου 2
Τηλ: 2661044344
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σημείο στον χάρτη
Facebook page: Α. Spanou school of english

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News