Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ο Σύλλογος Ορθοπεταλιά στη ΝΕΤ με το Γιώργο Αμυρά 20/05/2011

Eπιμέλεια: Φαϊτά Ελίνα

ImageΣε επανάληψη προβλήθηκε σήμερα στη ΝΕΤ μια παλαιότερη εκπομπή "Μονά-Ζυγά" με το Γιώργο Αμυρά της Παρασκευής 20/05/2012 όπου ο Κώστας Τσιριγγάκης με το Σύλλογο Ορθοπεταλιά μίλησε για τη χρήση του ποδήλατου στην Κέρκυρα, τον Κερκυραϊκό ποδηλατόδρομο που έχει προσαρμοστεί στα ελληνικά πρότυπα και δεδομένα,  και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Υπενθυμίζουμε ότι αύριο Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012, θα πραγματοποιηθεί ποδηλατοπορεία διαμαρτυρίας στην πόλη της Κέρκυρας. Διαβάστε περισσότεραΕΔΩ

Επίσης για την επιτυχημένη βραδινή ποδηλατική βόλτα Late Ride μίλησε ο Κώστας Τσιριγγάκης, εμπνευσμένη από το Free Day στην Αθήνα. Τονίζει ότι προσπαθούν η νυχτερινή ποδηλατάδα που διοργανώνεται κάθε Παρασκευή (ώρα 21.15 στις σκακιέρες στο λιμάνι)  να τη συνδυάζουν με άλλες εκδηλώσεις όπως αστροπαρατηρήσεις που διοργανώνει η Αστρονομική Εταιρεία Κέρκυρας και κάθε φορά να αλλάζουν διαδρομές.

Ο Γιώργος Αμυράς λέει ότι το ποδήλατο προσελκύει τουρίστες και ότι τα 10εκ. των Γερμανών επιλέγουν μέρη διακοπών μόνο αν μπορούν να ποδηλατίσουν, επομένως Κέρκυρα είμαστε κοντά σου μαζί με το Μένουμε Ελλάδα που είναι στην υπηρεσία του Δήμου έτσι ώστε να κάνουμε τέτοιες κινήσεις  να φέρουμε τουρίστες στην Κέρκυρα, χάρη στην Ορθοπεταλιά!

Στην αρχή της εκπομπής προβλήθηκε το παρακάτω video

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News