Τι παίζει Σήμερα

Ionian Wikithon 2022, 14-20/05/2022

Ώρα έναρξης: 05:00

Spiros Armenis @ Tartaya, 20/05/2022

Ώρα έναρξης: 17:00
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ο Σύλλογος Ορθοπεταλιά στη ΝΕΤ με το Γιώργο Αμυρά 20/05/2011

Eπιμέλεια: Φαϊτά Ελίνα

ImageΣε επανάληψη προβλήθηκε σήμερα στη ΝΕΤ μια παλαιότερη εκπομπή "Μονά-Ζυγά" με το Γιώργο Αμυρά της Παρασκευής 20/05/2012 όπου ο Κώστας Τσιριγγάκης με το Σύλλογο Ορθοπεταλιά μίλησε για τη χρήση του ποδήλατου στην Κέρκυρα, τον Κερκυραϊκό ποδηλατόδρομο που έχει προσαρμοστεί στα ελληνικά πρότυπα και δεδομένα,  και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Υπενθυμίζουμε ότι αύριο Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012, θα πραγματοποιηθεί ποδηλατοπορεία διαμαρτυρίας στην πόλη της Κέρκυρας. Διαβάστε περισσότεραΕΔΩ

Επίσης για την επιτυχημένη βραδινή ποδηλατική βόλτα Late Ride μίλησε ο Κώστας Τσιριγγάκης, εμπνευσμένη από το Free Day στην Αθήνα. Τονίζει ότι προσπαθούν η νυχτερινή ποδηλατάδα που διοργανώνεται κάθε Παρασκευή (ώρα 21.15 στις σκακιέρες στο λιμάνι)  να τη συνδυάζουν με άλλες εκδηλώσεις όπως αστροπαρατηρήσεις που διοργανώνει η Αστρονομική Εταιρεία Κέρκυρας και κάθε φορά να αλλάζουν διαδρομές.

Ο Γιώργος Αμυράς λέει ότι το ποδήλατο προσελκύει τουρίστες και ότι τα 10εκ. των Γερμανών επιλέγουν μέρη διακοπών μόνο αν μπορούν να ποδηλατίσουν, επομένως Κέρκυρα είμαστε κοντά σου μαζί με το Μένουμε Ελλάδα που είναι στην υπηρεσία του Δήμου έτσι ώστε να κάνουμε τέτοιες κινήσεις  να φέρουμε τουρίστες στην Κέρκυρα, χάρη στην Ορθοπεταλιά!

Στην αρχή της εκπομπής προβλήθηκε το παρακάτω video

Corfuland Live Webcams

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News