Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ποδηλατοπορεία διαμαρτυρίας από τους Ανώνυμους Ποδηλάτες! 05/09/2012

Ποδηλατοπορεία Διαμαρτυρίας

Ανώνυμοι Ποδηλάτες

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Πεντοφάναρο - Ώρα 19.00

ImageΤην Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου η 1η Κερκυραϊκή ποδηλατοπορεία διοργανώνεται απ'όλους τους αστικούς ανώνυμους ποδηλάτες που πιστεύουν ότι η χρήση του ποδηλάτου στις καθημερινές μετακινήσεις τους μπορεί και είναι μέρος της λύσης του κυκλοφοριακού προβλήματος μου μαστίζει την πόλη μας.

Η δυσπιστία στη Δημοτική αρχή σε ο,τι αφορά το ποδήλατο και τους ποδηλατοδρόμους που με πρωτοφανή τρόπο για τα Ελληνικά χρονικά αφού κατασκευάστηκαν και δαπανήθηκαν πολλά Ευρωπαϊκά χρήματα,μέρος των οποίων είναι και δικά μας,μετατράπη

καν σε θέσεις στάθμευσης...

Οι Ανώνυμοι Ποδηλάτες διαμαρτύρονται με τον τρόπο κάθε πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα με σημείο συνάντησης το Πεντοφάναρο στις 19:00 (θερινό ωράριο).

Η πόλη της ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΝΗΜΙΟ της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ UNESCO από το 2007 είναι αδιανόητο να μην συμπεριλαμβάνει τους ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ στην κυκλοφοριακή διαχείριση της πόλης.

Για τους παραπάνω λόγους και για τον επιπλέον λόγο ότι η Κέρκυρα έχει ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ  ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΕΙ "ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ" και "ΖΗΤΟΥΜΕ" την "ΑΜΕΣΗ" επιστροφή χρήσης των ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΩΜΩΝ .

Επίσης "ΔΙΕΚΔΗΚΟΥΜΕ" την καλύτερη πρόσβαση των ΑΜΕΑ τον σεβασμό των ΔΙΑΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ καθώς και τη ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ-ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΑΠΟ ΠΕΖΟΥΣ.

Η ποδηλατοπορεία αυτή δεν θα είναι η μόνη δράση αλλά θ'ακολουθήσουν και άλλες σε πολλαπλά επίπεδα.

Με τη συμμετοχή στην ποδηλατοπορεία Δηλώνουμε παρόντες διεκδικόντας τα αυτονόητα.

 

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Corfuland News