Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ο Σάκης Ρουβάς στο Chevalier της Αθηνάς Τσαγγάρη

 

 

Μετά την θεατρική του εμφάνιση ως Διόνυσος στις Βάκχες, ο δημοφιλής Κερκυραίος τραγουδιστής θα συμμετάσχει σε μια πολύ ιδιαίτερη ταινία.

Ο Σάκης Ρουβάς στο Chevalier της Αθηνάς ΤσαγγάρηΠρόκειται για το Chevalier της Αθηνάς Τσαγγάρη, που η ταινία της Attenberg (με την επίσης κερκυραία Ευαγγελία Ράντου) κέρδισε το βραβείο γυν. ερμηνείας στο φεστιβάλ Βενετίας το 2010.

Στην ταινία (που μόλις άρχισε τα γυρίσματα), μια παρέα αντρών επιστρέφει από χειμερινή εκδρομή ψαρέματος σε ένα γιοτ.

Όταν μια μηχανική βλάβη τους εγκλωβίζει στο σκάφος, κάπου στον Σαρωνικό, θα σκοτώσουν την ώρα τους με ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που ονομάζεται Chevalier. To Chevalier είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και βαθιά ανταγωνιστικό. Κανείς δεν θα κατέβει από το σκάφος, αν δεν ανακηρυχτεί ο νικητής.

Μαζί με τον Σάκη Ρουβά, πρωταγωνιστούν οι Γιώργος Κέντρος, Πάνος Κορώνης, Βαγγέλης Μουρίκης, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Πυρπασόπουλος, και οι Γιάννης ∆ρακόπουλος, Νίκος Ορφανός, Κώστας Φιλίππογλου.

Ο Σάκης Ρουβάς στο Chevalier της Αθηνάς ΤσαγγάρηΗ σκηνοθεσία της Αθηνάς Τσαγγάρη, σε σενάριο της ίδιας και του Ευθύμη Φιλίππου,  και η παραγωγή της Haos Films και Faliro House Productions (με τη συμμετοχή του Ελληνικού Κέντρου Κιν/φου).

Δεν πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση του Ρουβά στον κινηματογράφο, αφού έχουν προηγηθεί το Alter Ego (2007) και το αμερικανικό Duress (2009).

Ωστόσο, οι ταινίες της Τσαγγάρη είναι πάντα ιδιαίτερες και μέρος αυτού που οι κριτικοί έχουν αποκαλέσει Ελληνικό Αλλόκοτο Σινεμά (Greek Weird Wave). Δείτε την ταινία της Capsule με την Ευαγγελία Ράντου.

Άρα η συμμετοχή του αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


επιμέλεια: Βασίλης Κρουστάλλης

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News