Τι παίζει Σήμερα

Fiesta Latina @ Cygnus, 25/01/2020

Ώρα έναρξης: 20:00

Νέο βρεφικό κατάστημα Λητώ στην Κέρκυρα

Νέο βρεφικό κατάστημα Λητώ στην ΚέρκυραΕίναι γεγονός! Το νέο βρεφικό κατάστημα Λητώ ανοίγει τις πόρτες του στην Κέρκυρα, επί της οδού Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας 62, στο Σολάρι και σας προσκαλεί να ανακαλύψετε την πληρέστερη συλλογή βρεφικών προϊόντων, παιδικών και ειδών εγκυμοσύνης στην Ελλάδα.

Τα Λητώ είναι ένας μεγάλος φιλόξενος κόσμος, φτιαγμένος με φροντίδα για εσάς που αναζητάτε αξιόπιστα κι ασφαλή προϊόντα για την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τα πρώτα πιο σημαντικά χρόνια του μωρού σας. Πάνω από 15.000 προϊόντα κορυφαίων brands, με σύγχρονη αισθητική βρίσκονται στη διάθεσή σας για να δώσουν ασφαλείς και πρακτικές λύσεις στην καθημερινότητά σας ως νέοι γονείς. Προϊόντα ένα-ένα επιλεγμένα με γνώση κι ευθύνη, για να ικανοποιούν κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη και κάθε τρυφερή επιθυμία. Σε όλο το εύρος των τιμών! Υπεύθυνα, κάνουν τη ζωή του μωρού σας, του μικρού σας παιδιού αλλά και τη δική σας πιο άνετη και πολύ όμορφη!

Με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας πάντοτε στη διάθεσή σας για να σας ξεναγήσει στους χώρους και να σας εξυπηρετήσει, με καινοτόμες υπηρεσίες όπως οι σύμβουλοι βρεφανάπτυξης, η λίστα μωρού, η εξυπηρέτηση μετά την πώληση, τα σεμινάρια θηλασμού και πολλές ακόμη που θα σας κερδίσουν, οι αγορές σας εδώ θα γίνονται γρήγορα, ξεκούραστα και ολοκληρωμένα.

Σας καλωσορίζουμε στα Λητώ! Θα είναι χαρά μας να σας δούμε και να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας αλλά και να σας συμβουλεύσουμε για κάθε στάδιο ανάπτυξης του μωρού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Νέο βρεφικό κατάστημα Λητώ στην Κέρκυρα

 

Λητώ 

Δ/νση: Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας 62, Σολάρι 

Τηλέφωνο: +30 2661 040464

Facebook page: ΛΗΤΩ Κέρκυρα

Website: www.letoshop.gr

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News