Τι παίζει Σήμερα

H Έλατον φέρνει τα ξύλινα σπίτια στην Κέρκυρα

Άνετα, σύγχρονα, οικολογικά, όμορφα, τα ξύλινα σπίτια και οι ξύλινες ειδικές κατασκευές καλύπτουν τις ανάγκες στέγασης και διακόσμησης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πολλές φορές χωρίς να απαιτείται καν πολεοδομική άδεια. 

H Έλατον φέρνει τα ξύλινα σπίτια στην Κέρκυρα

Η ΕΛΑΤΟΝ κατασκευάζει ξύλινες κατοικίες, τουριστικές εγκαταστάσεις ποιότητας, μοναστήρια, εκκλησίες, προτείνει τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες λύσεις ,εξοπλίζει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για ιδιώτες (διαμόρφωση εξωτερικού περιβάλλοντα χώρου, πέργκολες, κιόσκια, τραπεζόπαγκοι , κάγκελα, διακοσμητικά  είδη κήπου, σπιτάκια κήπου και έπιπλα κήπου), Δήμους, Νομαρχίες ( Κ.Ε.Π., σχολικές αίθουσες, ιατρεία , περίπτερα, παιδικές χαρές, στάσεις λεωφορείων, κάδων κ.λ.π.) και γενικά έχει την δυνατότητα κατασκευής προκατασκευασμένων προϊόντων, χρησιμοποιώντας οικολογικά υλικά. 

Το βασικό υλικό που χρησιμοποιεί για τα ξύλινα σπίτια είναι ξύλο κωνοφόρων δέντρων Βορείου Ευρώπης που είναι γνωστά παγκοσμίως για την ποιότητα και την αντοχή τους και όλα τα υπόλοιπα υλικά είναι Α΄ ποιότητας, εισαγόμενα ή μη, με άριστες προδιαγραφές. 

Υπάρχει η δυνατότητα οικοδόμησης των μόνιμων κατοικιών σε οποιαδήποτε διάσταση και διαρρύθμιση, με σαλονοκουζίνα, και 1, 2 ή 3 υπνοδωμάτια, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας σε ισόγεια ή διώροφη κατασκευή, ενώ η εταιρεία προτείνει και το “Ελατονέρι” έναν μεταφερόμενο ξύλινο οικίσκο συνολικού εμβαδού από 20 τ.μ. έως 50 τ.μ., ο οποίος μπορεί να τοποθετηθεί ακόμη και σε περιοχές που έχουν χαρακτηριστεί ως αρχαιολογικοί χώροι, για διακοπές χειμώνα- καλοκαίρι, ή να χρησιμοποιηθεί για εκμετάλλευση τύπου airbnb, είναι εφοδιασμένος με ειδικά συστήματα για ηλεκτρική αυτονομία και αποχετευτική αυτάρκεια (βιολογικός καθαρισμός) και είναι κατασκευασμένος σύμφωνα με όλα τα προβλεπόμενα του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού καθώς και τα συναρμόδια υπουργεία, προσαρμοσμένος ώστε να μην χρειάζεται Πολεοδομική Άδεια για την τοποθέτησή του σε εκτός σχεδίου οικόπεδα. 

Στη διάρκεια της προετοιμασίας κάθε ξύλινης κατασκευής, λαμβάνονται υπόψη όλοι οι παράγοντες που επηρεάζουν την αντοχή της, αφού ειδικοί επιστήμονες συντάσσουν και καταθέτουν τον πλήρες φάκελο (στατικές μελέτες, μελέτες αντισεισμικότητας καθώς και αντοχής στον άνεμο) βάσει του οποίου κατασκευάζεται η ξύλινη κατοικία από τους έμπειρους τεχνίτες της ΕΛΑΤΟΝ. 

Οι ξύλινες κατασκευές έχουν εξαιρετικές αντοχές, απόλυτη ηχομόνωση και θερμομόνωση, διαθέτουν πιστοποίηση Iso, είναι αντισεισμικές ενώ η συντήρησή τους δεν απαιτεί συνεργείο ειδικευμένων τεχνιτών. 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΕΛΑΤΟΝ, για να ενημερωθείτε για τα προϊόντα της και να αποκτήσετε ένα σπίτι, έτοιμο προς κατοίκηση “με το κλειδί στο χέρι”. 

H Έλατον φέρνει τα ξύλινα σπίτια στην ΚέρκυραΕΛΑΤΟΝ Ε.Π.Ε.

Τηλέφωνο: 2391032000

Website: www.elaton.gr

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News