Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

ESA Security Solutions: Αναζητά προσωπικό ασφαλείας για το αεροδρόμιο της Κέρκυρας

ESA Security Solutions, η μεγαλύτερη εταιρία παροχής λύσεων ιδιωτικής ασφάλειας στην Ελλάδα, αναζητά προσωπικό για να επανδρώσει την ασφάλεια μεγάλων περιφερειακών Αεροδρομίων.


Αν θέλετε να γίνετε και εσείς μέλος της ομάδας της ESA Security Solutions και να προσφέρετε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ασφαλείας, κάνοντας τους ανθρώπους να αισθάνονται ασφαλείς όταν πρόκειται να ταξιδέψουν, τότε μην το καθυστερείτε. Στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μπειτε εδώ https://bit.ly/3jGoD7i, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τα άμεσα επαγγελματικά σας βήματα!

ESA Security Solutions: Αναζητά προσωπικό ασφαλείας για το αεροδρόμιο της Κέρκυρας

Η εταιρεία ESA Security Solutions προσφέρει σταθερή και πλήρη απασχόληση, ιδιωτική ασφάλιση, διαρκή και εξειδικευμένη εκπαίδευση και προοπτικές σταδιοδρομίας και ανέλιξης στην κορυφαία εταιρία παροχής λύσεων ασφαλείας της χώρας. 

Επίσης, επιδοτεί την εκπαίδευση για την έκδοση άδειας ΙΕΠΥΑ, διάρκειας 105 ωρών και χρηματοδοτεί την κατάρτιση και πιστοποίησή σας από τη Σχολή Πολιτικής Αεροπορίας (Σ.ΠΟ.Α.) ως ελεγκτής ασφαλείας αερομεταφορών - Screener.
Σημείωση: Ακόμη και αν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε εκτός Αερολιμένων, μη διστάσετε να μας στείλετε τα στοιχεία σας. Η ESA Security Solutions προσλαμβάνει διαρκώς σε πολλές θέσεις εργασίας σε ολόκληρη την Ελλάδα. 

Λίγα λόγια για την ESA:

Η ESA Security Solutions, απασχολεί περισσότερους από 3.500 εργαζομένους, γεγονός που την καθιστά έναν από τους 20 μεγαλύτερους εργοδότες στην Ελλάδα. Στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων, έχει κατορθώσει να συμβάλει καταλυτικά στον επαναπροσδιορισμό τόσο του επαγγέλματος, όσο και των υπηρεσιών ασφαλείας στην Ελλάδα, επενδύοντας στη συνεχή κατάρτιση, την εφαρμογή νέων τεχνολογιών, καθώς και το άνοιγμα νέων αγορών. Ταυτόχρονα, έχει ανοίξει νέους δρόμους στην εκπαίδευση του προσωπικού ασφαλείας, βάζοντας τα θεμέλια για την επιτυχή είσοδο νέων στελεχών στον χώρο, μέσω του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης ESA.


Περισσότερες πληροφορίες για την ESA Security Solutions, στο: 
https://esasecurity.gr/el/

 

ESA Security Solutions: Αναζητά προσωπικό ασφαλείας για το αεροδρόμιο της Κέρκυρας

  ESA SECURITY SOLUTIONS A.E.

Δ/νση Έδρας: 9ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, Πυλαία, 55535
Τηλ: 2310026509
Website: ESA Security Solutions
Facebook: ESA Security Solutions
Instagram: Esa Security Solutions

Δ/νση Υποκ/τος: Ηνιόχου 26 - Πάτημα, Χαλάνδρι, Αττικής, 15238
Τηλ: 2141001472

 

 

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News