Προσφορές

Κανένα γεγονός
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Βρείτε αποκλειστικά στην Electronet τα προϊόντα The House of Marley

Βρείτε αποκλειστικά στην Electronet τα προϊόντα The House of Marley H εταιρεία Τhe House of Marley αντιπροσωπεύει τη στάση ζωής του θρύλου της μουσικής Bob Marley. Με μότο της το "Respect the earth, Share the music, Spread the love", έχει ως στόχο να βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων μέσα από υπέροχες μουσικές εμπειρίες σύμφωνα με το πνεύμα ελευθερίας που πρέσβευε ο Bob. 

Στην Electronet θα βρείτε σε αποκλειστική διάθεση για την Κέρκυρα, τα προϊόντα της εταιρείας The House of Marley. Μεγάλη ποικιλία σε in & on ear headphones, portable audio systems και home systems που συνδέονται με bluetooth με τις συσκευές σας.

Όλα τα προϊόντα Marley, είναι σχεδιασμένα να προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου σε όλα τα είδη της μουσικής, με δυνατά μπάσα σε συχνότητες που θα σας κάνουν να νιώθετε ότι βρίσκεστε σε συναυλία.

Το design των προϊόντων θα σας συναρπάσει, αφού συνδυάζουν μοναδικά ξύλο, αλουμίνιο, ύφασμα και υπέροχα χρώματα για κάθε γούστο και στυλ.

Ακολουθώντας ένα από τα μότο της, το “Respect the earth”, η House of Marley, κατασκευάζει όλα τα ακουστικά, τα ηχεία καθώς και τις συσκευασίες τους, από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, όπως βαμβάκι, φυσικό ξύλο μπαμπού, ανακυκλώσιμο χαρτί, μέταλλο και πλαστικό. Χρησιμοποιεί για τα προϊόντα της, το ύφασμα “REWIND” που αποτελεί παγκόσμια πατέντα της, και φτιάχνεται από επεξεργασμένο μέρος του φυτού κάνναβη, οργανικό βαμβάκι και ανακυκλωμένο PET.

Στα hands free, το “REWIND” εξασφαλίζει άνεση και αντοχή και σας γλυτώνει από τον πονοκέφαλο των μπερδεμένων καλωδίων.

Στο Consumer Electronic Show 2015 by TWICE Picks, που πραγματοποιήθηκε στο Las Vegas επιβραβεύοντας τα 26 καλύτερα καινοτόμα προϊόντα της χρονιάς, η House of Marley διακρίθηκε για το One Foundation Sound System.

Η House of Marley δωρίζει μέρος των κερδών της στο 1Love.org , τον παγκόσμιο φιλανθρωπικό οργανισμό που ξεκίνησε από την οικογένεια Marley και στηρίζει τους νέους, τον πλανήτη και την ειρήνη.

Επισκεφθείτε το κατάστημα Electronet Mesimeris στο Σολάρι για να δείτε από κοντά τα προϊόντα Marley και επωφεληθείτε από την εορταστική έκπτωση -10% σε όλα τα προϊόντα μέχρι και 31/12/2015.

 

Βρείτε αποκλειστικά στην Electronet τα προϊόντα The House of Marley Electronet Mesimeris

Δ/νση: Εθνικής Παλαικαστρίτσας 54, Σολάρι

Τηλ: +30 2661 026289

Facebook page

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Corfuland News