Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Σημαντική βράβευση του Starenio στα Bakery and Vegan Awards 2023

Την Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου, στο Radisson Blu Park Hotel, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Bakery Awards 2023 και των Vegan Awards 2023

Σημαντική βράβευση του Starenio στα Bakery and Vegan Awards 2023

Τα Bakery and Vegan Awards 2023 είναι τα βραβεία που διοργανώθηκαν στην Ελλάδα από την BOUSSIAS events με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία και την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες και καταστήματα που σχετίζονται με την αρτοποιία και αντίστοιχα προάγουν το vegan lifestyle.

Συνολικά, διακρίθηκαν 21 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.
Mεταξύ των επιχειρήσεων που έλαβαν μέρος ήταν και το Starenio, μια αγαπημένη Κερκυραϊκή επιχείρηση. Ο παραδοσιακός φούρνος «Starenio» βραβεύτηκε για δεύτερη χρονιά στα Bakery Awards 2023 στην κατηγορία «Ανεξάρτητοι Φούρνοι» και για τρίτη συνεχή χρονιά στα Vegan Awards 2023 για την νέα χειροποίητη vegan πίτα «μουσακάς».

Η βράβευση αυτή επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα και την ποικιλία προϊόντων που προσφέρει το Starenio, καθώς και τη δέσμευσή του για την προώθηση της ποιοτικής και υγιεινής διατροφής με την χρήση επιλεγμένων, φρέσκων υλικών από ντόπιους παραγωγούς. Τα βραβεία αυτά συμβάλλουν και στην ανάδειξη του νησιού μας ως προορισμό υψηλού γαστρονομικού επιπέδου και αποτελούν κίνητρο για δημιουργικότητα και καινοτομία σε ακόμη περισσότερες επιχειρήσεις του τόπου μας.

Από το 1994 έως και σήμερα στο Starenio θα βρείτε ποιοτικά, χειροποίητα και γευστικά προϊόντα, αλλά και πολλές vegan επιλογές. Καθημερινά ανάμεσα στις τόσες νόστιμες λιχουδιές του Starenio, σερβίρουν φρεσκοκομμένο καφέ, πλούσιο πρωινό και φυσικά το αγαπημένο σε όλους brunch, σε ένα από τα πιό όμορφα καντούνια του νησιού.

Όλα τα προϊόντα του βασίζονται στην εποχικότητα της πρώτης ύλης, γι’ αυτό κάθε εποχή θα βρείτε διαφορετικές γεύσεις. Με αυτόν τον τρόπο το Starenio προσφέρει πάντα ποιοτικά και γευστικά προϊόντα.

 

Σημαντική βράβευση του Starenio στα Bakery and Vegan Awards 2023

Starenio Bakery

Δ/νση: Γκύλφορδ 58
Τηλ: 2661047370
Σημείο στον χάρτη
Facebook page: StarenioBakery
Instagram: starenio_bakery
Website: starenio.business.site

 

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News