Προσφορές

Κανένα γεγονός
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Βόλτα με τα Hop On-Hop Off κόκκινα λεωφορεία στα αξιοθέατα της Κέρκυρας

 
Έφτασαν στην Κέρκυρα τα ανοικτά Hop On-Hop Off κόκκινα λεωφορεία και σας περιμένουν για μία περιήγηση σε αξιοθέατα του νησιού.
 
Μετά την Αθήνα και άλλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, τα ανοικτά Hop On-Hop Off λεωφορεία ήρθαν στο νησί μας, για να προσφέρουν τη δυνατότητα μίας ξενάγησης  by bus, σε 8 ξένες γλώσσες. Αν έχετε κάνει βόλτα σε άλλες χώρες της Ευρώπης ή τη Νέα Υόρκη και σας έλειπε από το νησί, τώρα έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε την εμπειρία και να βολτάρετε δωρεάν, αν είστε ντόπιος κάτοικος της Κέρκυρας. Για τον επισκέπτη του νησιού, αποτελεί must μόλις φτάσει στην αρχόντισσα του Ιονίου, να επιβιβαστεί για ένα μοναδικό ταξίδι στην Κέρκυρα και την ιστορία της. Αφετηρία και τέρμα, από όπου σας περιμένουν τα λεωφορεία για ένα sight seeing της Κέρκυρας, είναι ο ΟΛΚΕ, Λιμάνι. Θα το βρείτε και στη Σπηλιά όπου κάνει στάση και σας περιμένει για την αναχώρηση!
 
 
Θαυμάστε από ψηλά τις ομορφιές της Κέρκυρας και γνωρίστε την ιστορία που ίσως δεν ξέρατε.
 
Η ξενάγηση διαρκεί περίπου σαράντα λεπτά και σας δίνετε η δυνατότητα να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να απολαύσετε από άλλη οπτική μεριά τις ομορφιές της Κέρκυρας, τη Γαρίτσα, το Κανόνι, το Παλαιό Φρούριο, την πλατεία, τα Παλαιά Ανάκτορα, τα Μουράγια.
 
Πληροφορίες: 2661 086000
 
 
 
Βόλτα με τα Hop On-Hop Off κόκκινα λεωφορεία στα αξιοθέατα της Κέρκυρας
 
H oμάδα του Corfuland, μοιράστηκε μαζί σας την εμπειρία και σας προτείνει μία ημέρα να επιβιβαστείτε με την παρέα, την οικογένειά σας, στα Hop On-Hop Off λεωφορεία, για μία βόλτα δωρεάν, αρκεί να καλέσετε για τα δρομολόγια αναχώρησης και η ημέρα να είναι ηλιόλουστη!
 
Για τους Κερκυραίους και μόνο είναι δωρεάν
 

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Corfuland News