Τι παίζει Σήμερα

Ionian Wikithon 2022, 14-20/05/2022

Ώρα έναρξης: 05:00
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Η φωτογραφία από την Κέρκυρα του Σπύρου Ατσαλή που μάγεψε παγκοσμίως

Είναι μία φυσική αψεγάδιαστη φωτογραφική λήψη (χωρίς Photoshop) στη διάσημη γέφυρα του Κάιζερ στην Κέρκυρα, που κάνει τον γύρο του κόσμου, κερδίζoντας κοινό, εντυπώσεις και αμέτρητα κολακευτικά σχόλια.
Ο λόγος για τη φωτογραφία του διακεκριμένου φωτογράφου Σπύρου Ατσαλή, που απεικονίζει μια αιθέρια παρουσία, να περπατάει πάνω στη θάλασσα υπό το φως της ανατολής, απoσπώντας βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Η φωτογραφία από την Κέρκυρα του Σπύρου Ατσαλή που μάγεψε παγκοσμίως

Ο κερκυραίος δημιουργός, τολμάει να ανεβάσει κατά πολύ τον πήχη δυσκολίας και την αξία της τελικής φωτογραφίας, καθώς το παραπάνω αποτέλεσμα δεν αποτελεί προϊόν photoshop (photo manipulation), αλλά είναι η στιγμή που αποτυπώθηκε στην κάμερα ως έχειν.

Μιλώντας με τον Σπύρο Ατσαλή μας αποκάλυψε ότι:
Οραματιζόμουν αυτή τη φωτογραφία για χρόνια ψάχνοντας τον τρόπο για το πως θα "περπατήσει" το μοντέλο μου φυσικά πάνω στο νερό. Η λύση ήρθε όταν παρατήρησα πως κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, υπάρχει ένα μικρό βραχάκι το οποίο θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ. Κάνοντας αρκετή υπομονή για να κατέβει η στάθμη κι έπειτα από αρκετές προσπάθειες, οι συνθήκες έγιναν κατάλληλες, ώστε το μοντέλο μου να μπορεί να σταθεί στην κορυφή του βράχου και να δώσει τη ψευδαίσθηση ότι περπατάει πάνω στο νερό. 
Το αποτέλεσμα, μπορώ να πω πως είναι όπως το είχα ονειρευτεί και θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που με βοήθησε για αυτό, το μοντέλο μου Όλια Σελλά και τον βοηθό μου Μιχαήλ Ατσαλή.

Κι άλλες αξιόλογες φωτογραφίες του Σπύρου Ατσαλή έχουν βραβευτεί στο παρελθόν σε διεθνείς διαγωνισμούς, όπως στους World's top 10 fine art photographers, World's Top 10 Landscape Photographers κ.α.

Εκτός από καλλιτεχνικές φωτογραφίσεις και συμμετοχές σε διαγωνισμούς, ο Σπύρος Ατσαλής ασχολείται επαγγελματικά και με τις φωτογραφίσεις ακινήτων real estate αλλά και επίσημων κοινωνικών εκδηλώσεων, όπως γάμοι, βαπτίσεις κ.α., υπογράφοντας ευφάνταστα πορτρέτα για τους πελάτες του.

Η φωτογραφία από την Κέρκυρα του Σπύρου Ατσαλή που μάγεψε παγκοσμίως Για περισσότερες φωτογραφίες του Σπύρου Ατσαλή, επισκεφτείτε το επίσημο site του s.atsalis.com.

 

Η φωτογραφία από την Κέρκυρα του Σπύρου Ατσαλή που μάγεψε παγκοσμίως


Σπύρος Ατσαλής Φωτογράφος

Τηλ: 693 7255 180
Website: s.atsalis.com
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook pageS.Atsalis Photography
Instagrams.atsalis.photographer


 

Επιμέλεια: Ραφαέλλα Άννα Μπούχλα

Corfuland Live Webcams

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News