Τι παίζει Σήμερα

 • #DEALIFE: ένα χαλαρωτικό μασαζ σώματος από το Rodostamo Spa.
   
  Μόνο:23€
  Αρχική αξία35€
  Έκπτωση34%
  Δείτε το
 • RENT EVENT 24022016
 • ivi spa
 • dimos kerkyras
 • Gogas 2021
 • domes 13/01/2022
 • Gogas 2 2021
 • profi 111119
Ειδοποίηση
 • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Γνωρίζοντας την εταιρεία NOMAS και τις υπηρεσίες της στη διαχείριση ακινήτων

Γνωρίζοντας την NOMAS και τις υπηρεσίες τους στη διαχείριση ακινήτων
Μία μικρή εισαγωγή στον κόσμο της διαχείρισης ακινήτων:
Κάθε ακίνητο έχει τρεις κύριους τρόπους χρήσης. Ο πρώτος, αφορά την ιδιόχρηση, όπου το ακίνητο χρησιμοποιείται σαν κύρια κατοικία. Ο δεύτερος, είναι η ενοικίαση του ακινήτου σε τρίτο πρόσωπο με την μορφή μακροχρόνιας μίσθωσης. Ο τρίτος και τελευταίος τρόπος ονομάζεται βραχυχρόνια μίσθωση και αναφέρεται στην ενοικίαση του ακινήτου σε τρίτα πρόσωπα, για μικρότερο χρονικό διάστημα σε σχέση με την μακροχρόνια μίσθωση. Αν επιλέξει κανείς τη βραχυχρόνια μίσθωση, θα μπορεί και να μένει στο σπίτι, αλλά και να το νοικιάζει. Η ευελιξία που προσφέρει η βραχυχρόνια μίσθωση είναι βασικός παράγοντας επιλογής, για πολλούς ιδιοκτήτες, έναντι της μακροχρόνιας. 

Γνωρίζοντας την εταιρεία NOMAS και τις υπηρεσίες της στη διαχείριση ακινήτων

Πιο συγκεκριμένα, όλη η διαδικασία ενοικίασης βραχυχρόνιας μίσθωσης πραγματοποιείται μέσα από τις πλατφόρμες κρατήσεων. Οι πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι μια τάση της τουριστικής οικονομίας που εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και αυτό γιατί πολλοί ταξιδιώτες ανά τον κόσμο, επιλέγουν πλέον να μείνουν στις διακοπές τους σε ένα χώρο που είναι διαμορφωμένος για να τους υποδεχτεί και να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους, αλλά και ταυτόχρονα να τους παρέχει την αίσθηση πως ζουν σαν να είναι κάτοικοι του τόπου στον οποίο ταξιδεύουν. Κάθε ακίνητο, λοιπόν, μπορεί με τον κατάλληλο τρόπο να εξελιχθεί σε μια επένδυση που θα παρέχει επιπλέον εισόδημα. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο ανταγωνισμός στον κλάδο είναι μεγάλος, ωστόσο υπάρχουν τρόποι με τους οποίους ένα ακίνητο μπορεί να ξεχωρίσει.

Πώς γεννήθηκε η ιδέα:
Κάθε εταιρεία από πίσω της κρύβει μία μικρή ιστορία. Η ιστορία της NOMAS προέκυψε όταν τρεις φίλοι και πλέον συνιδρυτές της NOMAS ξεκίνησαν να διαχειρίζονται τα δικά τους ακίνητα με την μορφή βραχυχρόνιας μίσθωσης. Ο καθένας ξεχωριστά αντιμετώπισε διαφορετικές δυσκολίες και προκλήσεις. Η ανησυχία, η συζήτηση, η ανταλλαγή απόψεων και ο κοινός προβληματισμός για το πώς μπορούσε ο καθένας ξεχωριστά να δημιουργήσει την δική του ιστορία – εμπειρία πελάτη υπήρχε πάντα. Μετά την προσωπική τους επιτυχία και αφού αναγνώρισαν ότι το έργο τους απέδωσε καρπούς, το 2021 και με αρκετά χρόνια εμπειρίας πλέον στην βραχυχρόνια μίσθωση, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν και άλλους ιδιοκτήτες ακινήτων να επιτύχουν τους στόχους τους.
Θα μπορούσε κανείς να συνοψίσει τα παραπάνω στις επόμενες δύο προτάσεις: «Η καρδιά και ο παλμός της NOMAS χτυπάει στο Ιόνιο και πιο συγκεκριμένα στην Κέρκυρα. Άνθρωποι με κοινό πάθος την ανάδειξη του τόπου τους, ένωσαν τις δυνάμεις τους, αφενός, για να προσφέρουν βοήθεια σε όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης και αφετέρου για να υποστηρίξουν τους φιλοξενούμενους σε όλο το ταξίδι τους».

Ποια είναι η εταιρεία NOMAS:
Η NOMAS είναι μία εταιρεία διαχείρισης καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης. Στόχος της είναι να ανασχεδιάσει τον τρόπο διαχείρισης των ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, τοποθετώντας τον πελάτη στο επίκεντρο, προσφέροντας μία μοναδική και διαφοροποιημένη εμπειρία με σκοπό να δημιουργηθεί ένας ισχυρός δεσμός ανάμεσα στον οικοδεσπότη και τον φιλοξενούμενο. Όσο καλύτερη είναι η εμπειρία του πελάτη σε όλη την αλυσίδα, από την αναζήτηση του ακινήτου, την άντληση πληροφοριών, την ανασκόπηση φωτογραφιών, την εμπειρία διαμονής αλλά έως και την επικοινωνία μετά την αναχώρηση, η NOMAS φροντίζει να δημιουργεί και να ενισχύει το συναισθηματικό δέσιμο αυτών των δύο μερών. Όλο και περισσότερο, ο καθένας ξεχωριστά, αναζητά πιο εξατομικευμένες και μοναδικές εμπειρίες, ώστε να νοιώθει μεγαλύτερη συναισθηματική ικανοποίηση κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Όλοι ανεξαιρέτως, όταν ταξιδεύουν χτίζουν αναμνήσεις και κάθε κομμάτι του ταξιδιού είναι και μία ξεχωριστή ανάμνηση που στο τέλος γίνεται μία ιστορία.
Στην NOMAS η φιλοξενία είναι ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό κομμάτι σε αυτή την ιστορία και για αυτό άλλωστε πιστεύει ότι «Η φιλοξενία στο σύνολο της είναι απλές πράξεις καλοσύνης που χτίζουν υπέροχες αναμνήσεις». Που δραστηριοποιείται η εταιρεία NOMAS:
Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή η NOMAS δραστηριοποιείται στην Κέρκυρα όπου και εδρεύει, στην Ζάκυνθο αλλά και στην Μύκονο. Κάθε χρόνο θα εντάσσει και νέες περιοχές δραστηριοποίησης ώστε να βοηθήσει κάθε ιδιοκτήτη να ξεκλειδώσει όλες τις δυνατότητες του ακίνητου του.

Τι προσφέρει η NOMAS:
Προσφέρει υποστήριξη σε κάθε ιδιοκτήτη που επιζητά βοήθεια στην διαχείριση του ακινήτου του στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης. Ταυτόχρονα, σαν φιλοσοφία πρεσβεύει την μοναδικότητα, την ευελιξία και την εξατομίκευση. Για αυτό το λόγο, δεν προσφέρει προκαθορισμένες υπηρεσίες αλλά δίνει την δυνατότητα στον κάθε ιδιοκτήτη ξεχωριστά, να δημιουργήσει ένα προσωπικό πακέτο υπηρεσιών, πάντα σύμφωνο με τις ανάγκες και τους στόχους του. Η βασική διαφορά είναι ότι δεν πιστεύει απλά στην αύξηση των κρατήσεων και των κερδών αλλά την ενδιαφέρει άμεσα το να δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη εμπειρία επισκέπτη. Για αυτόν τον λόγο σε κάθε ακίνητο δημιουργεί μία ξεχωριστή ιστορία. Οι υπηρεσίες της καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών ώστε να εξυπηρετεί ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη της. Πιο συγκεκριμένα, ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες και επιθυμίες του κάθε ιδιοκτήτη, η NOMAS σας παρέχει τη δυνατότητα διαχείρισης κρατήσεων για το ακίνητό σας με μερική ή χωρίς καμία δική σας εμπλοκή σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. 

Γνωρίζοντας την εταιρεία NOMAS και τις υπηρεσίες της στη διαχείριση ακινήτων

Επίσης, αναλαμβάνει την προώθησή του σε όλες τις πλατφόρμες και την πλήρη διαχείριση κρατήσεων και ερωτημάτων σχετικά με αυτό 24/7/365. Ταυτόχρονα, με την ειδικά διαμορφωμένη ομάδα επαγγελματιών και δικών της συνεργείων βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε στάδιο της διαδικασίας. Για παράδειγμα, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, διακοσμητές εσωτερικού & εξωτερικού χώρου, τεχνίτες, λογιστές αλλά και δικηγόροι μπορούν να σας παρέχουν τις υπηρεσίες τους σχετικά με το ακίνητο σας. Όλοι οι επαγγελματίες που απαρτίζουν την ομάδα της NOMAS είναι εξειδικευμένοι, καταξιωμένοι στο χώρο τους και με βαθιά γνώση της αγοράς.
Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει κανείς ότι για την επίτευξη του τελικού αποτελέσματος, η NOMAS λειτουργεί με τέσσερα βασικά βήματα σε κάθε ακίνητο ώστε να προετοιμάσει το ακίνητό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο:

 1. Έλεγχος Ακινήτου 
 2. Αποτίμηση Ακινήτου 
 3. Οργάνωση Ακινήτου 
 4. Προώθηση Ακινήτου

Γνωρίζοντας την εταιρεία NOMAS και τις υπηρεσίες της στη διαχείριση ακινήτων

Πώς μπορεί κανείς να έλθει σε επικοινωνία με την NOMAS:
Αρχικά μπορεί να επισκεφτεί την ιστοσελίδα της NOMAS όπου θα βρει πολλές και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία και τις υπηρεσίες της εταιρείας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.nomas.gr.
Εναλλακτικά μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , είτε τηλεφωνικά στο +30 26612 00242.


Γνωρίζοντας την εταιρεία NOMAS και τις υπηρεσίες της στη διαχείριση ακινήτωνNomas Property Management

Web site
nomas.gr

Τηλ: 26612 00242

Facebook Page: nomas.gr

Instagram Page: nomas.gr


Επιμέλεια: Ραφαέλλα Άννα Μπούχλα

Corfuland Live Webcams

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News