Τι παίζει Σήμερα

Ακυρώνεται ο διαγωνισμός για την ταινία Success Story

O παρακάτω διαγωνισμός ακυρώνεται για το λόγο ότι η ταινία δε θα προβληθεί  στην Κέρκυρα.

Δηλώστε συμμετοχή και τέσσερις τυχεροί θα κερδίσουν από μία μονή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν, την ταινία Success Story στον Ορφέα προσεχώς, κατόπιν κλήρωσης μέσω του ιστότοπου random.org. Οι προσκλήσεις ισχύουν για τις ημέρες Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη.                        

INFO

Success Story (2017)
Σκηνοθεσία: Νίκος Περάκης
Ηθοποιοί: Kωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Φιόνα Γεωργιάδη, Πάνος Μουζουράκης, Τόνια Σωτηροπούλου, Τζένη Θεωνά,Κων/νος Αβαρικιώτης, Βάσω Καβαλιαρέτου, Αννίτα Κούλη, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Ηλίας Βαλάσης, Πάνος Κρανιδιώτης, Γιάννης Κοκιασμένος
Τags: Κωμωδία, ελληνική
Διάρκεια: 96'
Κατάλληλο: 15+
Εισιτήρια: 7,5 ευρώ /  6,5 ευρώ (Φοιτητικό: Δευτέρα-Πέμπτη)

Ακυρώνεται ο διαγωνισμός για την ταινία Success Story

ΥΠΟΘΕΣΗ
Παναγής Πάνδωρας (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης): εύπορος ψυχίατρος, γιος μεγαλοεκδότη, γοητευτικός κι αδίστακτος. Τζορτζίνα Τσελέπη (Φιόνα Γεωργιάδη): άνεργη ηθοποιός, κόρη μικροαστών καλλιτεχνών, όμορφη και αποφασισμένη να πετύχει. Οι δυο τους, παρά τις διαφορές τους, ερωτεύονται ξαφνικά, απερίσκεπτα και παράφορα και παντρεύονται. Η Τζορτζίνα, στην προσπάθειά της να ταιριάξει στο περιβάλλον του Παναγή, απαρνιέται τον εαυτό της. Το δημιουργικό της αδιέξοδο, σε συνδυασμό με μια δύσκολη εγκυμοσύνη, την μεταμορφώνουν, καθώς συνειδητοποιεί πως τίποτα δεν είναι όπως το φαντάστηκε στο γάμο της..
Μά από μια άνευ προηγουμένου σειρά φυσικών καταστροφών απειλητικών γιτονπλανήτη,οπαγκόσμιοι ηγέτες αποφασί
 
OUR COMMENT (Vassilis Kroustallis)

Ο σκηνοθέτης Νίκος Περάκης (Λούφα και παραλλαγή, Βίος και πολιτεία, Σειρήνες στη στεριά) με συνέπεια ανατέμνει μέσα από την κωμωδία τα ερωτικά και πολιτικά ήθη του Νεοέλληνα, κι αυτή η ταινία (η 14η στη φιλμογραφία του) δεν φαίνεται να είναι εξαίρεση. Διαδραματίζεται στα πρώτα χρόνια της οικονομικής κρίσης, και από τον ίδιο τον σκηνοθέτη της περιγράφεται ως "γκρίζα κωμωδία" (ούτε αρκετά ροζ, ούτε αρκετά μαύρη). Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης φαίνεται να είναι στο στοιχείο του εδώ.

TRAILER

 
 

Corfuland Live Webcams

Rodostamo Resort & Spa

Κομμένο

Δείτε live

Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfu Holiday Palace

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Corfuland News