Τι παίζει Σήμερα

Summer Opening @ Pazuzu, 21/05/2018

Ώρα έναρξης: 05:00

Opening Party @ Verde Blu, 21/05/2018

Ώρα έναρξης: 05:00

Αποτελέσματα διαγωνισμού προσκλήσεων για την ταινία «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου»

Ύστερα από κλήρωση μέσω του ιστότοπου random.org ανακοινώνονται οι τρεις τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την ταινία «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου» στον κινηματογράφο Ορφέα.

Αποτελέσματα διαγωνισμού προσκλήσεων για την ταινία  «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου»

ΥΠΟΘΕΣΗ:

H ταινία «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου» θα μας διηγηθεί από την αρχή την καταγωγή του μυθικού Κονγκ σε μια συναρπαστική περιπέτεια δράσης.

Στην ταινία, μια ετερογενής ομάδα εξερευνητών συγκεντρώνεται για να εξερευνήσει τα βάθη ενός αχαρτογράφητου νησιού στον Ειρηνικό Ωκεανό –όμορφο και την ίδια στιγμή επικίνδυνο- χωρίς να γνωρίζουν ότι διασχίζουν το βασίλειο του μυθικού Κονγκ.    

OUR COMMENT (Vassilis Kroustallis)

Ο Κινγκ Κονγκ δείχνει πάλι τα δόντια του στην 4η κινηματογραφική του μεταφορά (η πρώτη το 1933, η πιο πρόσφατη του 2005). Peter Jacskon και Guilermo del Toro τελικά δεν σκηνοθέτησαν την ταινία, που οι παραγωγοί την εμπιστεύτηκαν στον νέο Jordan Vogt-Roberts.  Με επιρροές από το Αποκάλυψη Τώρα (Κόπολα), Πλατούν (Oliver Stone) αλλά και το Princess Mononoke του Μιγιαζάκι, η ταινία περισσότερο θέλει να δημιουργήσει το κατάλληλο φανταστικό περιβάλλον για τον γιγαντιαίο ήρωά της. Οι πρώτες κριτικές δεν είναι άσχημες.  

Ώρες προβολών: http://www.corfuland.gr/corfu/portal/cinema/corfu-cinema-guide/

TRAILER

Νικητές:

1. Τυχερός Αριθμός: 6

Ον/μο: Παν***** Γου******

2. Τυχερός Αριθμός: 22

Ον/μο: Για**** Αλε********

3. Τυχερός Αριθμός: 16

Ον/μο: Κον*** Μα**** Ελ****

Οι συμμετοχές ανήλθαν στις 78. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email και sms.

Corfuland News