Τι παίζει Σήμερα

Αποτελέσματα διαγωνισμού για το 7ο Corfu Mountain Trail

Ύστερα από κλήρωση μέσω του ιστότοπου random.org ανακοινώνονται οι δύο τυχεροί που θα συμμετέχουν δωρεάν στον 7ο αγώνα Corfu Mountain Trail.

Αποτελέσματα διαγωνισμού για το 7ο Corfu Mountain Trail

O 7os αγώνας ορεινού τρεξίματος με την επωνυμία: «CORFU MOUNTAIN TRAIL 2018» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Απρίλιου 2018 Η διαδρομή θα ξεκινάει από το χωριό ‘Υψος, ανεβαίνει στην ψηλότερη κορυφή του νησιού στο βουνό Παντοκράτωρ και περνώντας από παραδοσιακά χωριά του βορείου τμήματος της Κέρκυρας όπως παλιά Περίθεια, Πετάλεια, Περίθεια, Κλιματιά, Λάκωνες, Παλαιοκαστρίτσα, θα κατέβει περνώντας από τα δυτικά παράλια κοντά στις παραλίες των Λιαπάδων, Μυρτιώτισσας, Γλυφάδας, Κοντογιαλού, , από μονοπάτια πανέμορφης θέας που βλέπουν την Αδριατική, θα ενωθεί στο χωριό Αγιοι Δεκα, με το 11ο χλμ της διαδρομής της κούρσας των 44 χλμ και θα την ακολουθήσει με κοινή φορά και θα τερματίσει στο χωριό Μεσογγη στο ξενοδοχείο ΑΚΤΗ ΜΕΣΟΓΓΗ μέγας χορηγός και το 2018. 

Οι αγώνες περιλαμβάνουν τέσσερις διαδρομές : των 8 χλμ., των 17 χλμ. 700+ ΟLIVETREETRAIL , των 44 χλμ.1600+ RAINTRAIL και των 104 χλμ 4200+ NIGHT-DAYTRAIL.Υποχρεωτικά για συμμετοχή στον αγώνα NIGHT-DAY TRAIL ‘Ενας τερματισμός σε αγώνα 40χλμ βουνού τα τελευταία 2 χρόνια τουλάχιστον .Επίσης έχει πιστοποιηθεί η διαδρομή από στην I-TRA όπου και παρέχει στους αγωνιζόμενους ανάλογους πόντους πρόκρισης για το UTMB αντίστοιχα του αγώνα συμμετοχής (5 πόντους τα 104 χλμ.).

Περισσότερα: https://corfumountaintrail.com/

Νικητές:

1. Τυχερός Αριθμός: 1

Νικητής: Kα**** Θεο****

2. Τυχερός Αριθμός: 7

Νικητής: Αγγ*** Σπ****

Οι νικητές θα ενημερωθούν με sms

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: http://www.corfuland.gr/el/athlitika/icalrepeat.detail/2018/04/13/23706/587/programma-agona-7ou-corfu-mountain-trail-12-14-04-2018/

 

 

Corfuland Live Webcams

Rodostamo Hotel & Spa

Κομμένο

Δείτε live

Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News