Αποτελέσματα διαγωνισμού για τη συναυλία Θηβαίου με String Demonds στις Νυμφές

 Ύστερα από κλήρωση μέσω του ιστότοπου random.org ανακοινώνονται οι δύο τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν δωρεάν τη συναυλία Χρήστου Θηβαίου και String Demonds στο Ασκηταριό Νυμφών.

Αποτελέσματα διαγωνισμού για τη συναυλία Θηβαίου με String Demonds στις Νυμφές

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νυμφών έχει την τιμή και την χαρά να φιλοξενήσει τον Χρήστο Θηβαίο και τους String Demons, σε μια μοναδική συναυλία στον ειδυλλιακό χώρο του Ασκηταριού των Νυμφών.

Η παράσταση “Βόλτα στα Εξάρχεια” είναι μια βόλτα στους μύθους και στα τραγούδια που φέρνουν το άρωμα των Εξαρχείων, τη γειτονιά που αγαπά και κατοικεί ο Χρήστος Θηβαίος. Το αποτύπωμα τους στο παρόν αναζητά ο Χρήστος Θηβαίος, μαζί με τους εκρηκτικούς String Demons, το ντουέτο των αιρετικών εγχόρδων, που ξεχώρισε με τις αναιδείς και πρωτότυπες διασκευές του σε τραγούδια κλασικής, rock, δημοτικής και pop μουσικής. Ο Κωνσταντίνος και η Λυδία Μπουντούνη θα ακολουθήσουν τον Χρήστο Θηβαίο στη διαδρομή του, ηλεκτρίζοντας με τον ήχο τους την βόλτα στα Εξάρχεια.


Στις 17 Αυγούστου θα τραγουδήσoυν στο Ασκηταριό. Το Ασκηταριό στις Νυμφές της Β. Κέρκυρας είναι ένα από τα παλαιότερα χριστιανικά μνημεία του νησιού. Περιβάλλεται από ένα μικρό , παραμυθένιο δάσος από πλατάνια , βελανιδιές και κυπαρίσσια , που προσπαθούν να συναντήσουν τον ήλιο .


Έναρξη στις 21:30

Είσοδος : 10 ευρώ και για παιδιά μέχρι 12 ετών είναι δωρεάν 

Προπώληση εισιτηρίων στο Corfuland Shop, 10 ευρώ

Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 15:00 , Σάββατο 10:00 - 14:00 στη διεύθυνση Αλμπέρ Κοέν 2, γωνία τράπεζας Eurobank έναντι Hondos Center. Τηλ. επικοινωνίας 2661024744.  

Νικητές:

1. Τυχερός Αριθμός: 34

Νικητής:  Αθ**** Κυρ******

2. Τυχερός Αριθμός: 23

Νικητής: Λευτ**** Μα*****

Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά

 

 

Corfuland Live Webcams

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News