Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Πρόγραμμα Σεμιναρίων και Εργαστηρίων στην Έκθεση Expo Corfu, 19-21/03/2022

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ/ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ  στην Expo Corfu 2022 

19 – 20 -21 Μαρτίου 2022

 Η EXPO CORFU – Τρόφιμα, Ποτά, Επαγγελματικός & Ξενοδοχειακός εξοπλισμός, ανοίγει τις πύλες της την ερχόμενη εβδομάδα στις 19 Μαρτίου στο Νέο Λιμάνι της Κέρκυρας, στον επιβατικό σταθμό εξωτερικού (Τέντα) και για τρεις (3) συνεχόμενες ημέρες, επιχειρήσεις και φορείς θα παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους . Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας θα δημιουργεί  γευστικές απολαύσεις για τους επισκέπτες της Expo Corfu καθημερινά με τη συμμετοχή παραγωγών και  εταιριών  που συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Πρόγραμμα Σεμιναρίων και Εργαστηρίων στην Έκθεση Expo Corfu, 19-21/03/2022

Δεκαοχτώ (18) διαφορετικά σεμινάρια/ εργαστήρια με εξαιρετικούς ομιλητές και  θεματολογίες για τον τουρισμό, την τεχνολογία, το πρωτογενή τομέα, την βιωσιμότητα, το μεταφορικό ισοδύναμο,  το Food Cost , πετυχημένα case studies εταιριών και πολλά άλλα, θα φιλοξενηθούν στην Συνεδριακή Αίθουσα του Κεντρικού κτιρίου του ΟΛΚΕ (1ος όροφος), στο Νέο Λιμάνι Κέρκυρας στις 19 – 20 - 21 Μαρτίου. Τα εργαστήρια/σεμινάρια θα διεξαχθούν σε συνεργασία με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, το Εμπορικό Επιμελητήριο Κέρκυρας, τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας, την Ένωση Ξενοδόχων Κερκύρας, την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων νήσων, καθώς και επιχειρήσεις που λαμβάνουν μέρος στην EXPO CORFU 2022.

Πρόγραμμα Σεμιναρίων και Εργαστηρίων στην Έκθεση Expo Corfu, 19-21/03/2022

Το πρόγραμμα των σεμιναρίων /εργαστηρίων για τις 19 – 20 – 21 Μαρτίου είναι το ακόλουθο:

ΣΑΒΒΑΤΟ, 19 ΜΑΡΤΙΟΥ

11.00 - 12.00

Ψηφιακός Οδηγός Περιήγησης με χρήση Επαυξημένης Πραγματικότητας και Ολογραμμάτων
Ιωάννης Δεληγιάννης, Αναπληρωτής Καθηγητής και ομάδα υλοποίησης του έργου
Ιόνιο Πανεπιστήμιο - Τμήμα Τεχνών Ήχου & Εικόνας - Ερευνητικό Εργαστήριο Διαδραστικών Τεχνών (ΙnArts)

12.15 - 14.15

Press Conference EXPO CORFU 2022 

16.15 - 17.15

Το Scent Marketing και η δύναμη της όσφρησης

Στέλλα Φούντα, Επίσημος αντιπρόσωπος Κέρκυρας, Mega Systems

17.30 - 19.30

Πρωτογενής τομέας και Μεταποίηση - Case studies Ελαιόλαδο & Μέλι

  • Χαιρετισμός–Πρόλογος, Έλενα Καρούμπη
    Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Κέρκυρας & Αντιπρόεδρος Μεταποιητικού τμήματος
  • Olive Fabrica - The Governor Oil, Σπύρος Δαφνής
  • Enotis Olive Oil, Έλενα Αγάθου
  • Meligoni Μέλι, Αθανάσιος Κοντοστάνος

Επιμελητήριο Κέρκυρας

19.45 - 20.45

Βασικές Αρχές του Food Cost και την Αξιοποίηση του Τοπικού Πρωτογενή Τομέα στην Μαζική Εστίαση

Προκόπης Πανδής, F&B, Όμιλος "Voulgaris Hospitality Group"
Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας

ΚΥΡΙΑΚΗ, 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

 

 

11.00 - 12.00

Θερμομόνωση, Ηχομόνωση, Ασφάλεια υαλοπινάκων και σύγχρονες  εφαρμογές Υαλοπινάκων
Βασίλης Μελίδης, Melidis Glass
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων Βιοτεχνών Υαλοπινάκων

 

 

12.15 - 13.15

Αναπτυξιακές δυναμικές χρηματοδότησης έργων Αγροδιατροφής στο Ιόνιο

Φώτης Κόττης, Πρόεδρος Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ζακύνθου, Μέλος Δ.Σ. της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

13.30 - 14.30

Τουρισμός στη ΜΕΤΑ-COVID εποχή 

  • Χαιρετισμός – Πρόλογος
    Αγγελική Αυλωνίτη, Οικονομική επόπτης Επιμελητηρίου Κέρκυρας, Διευθύντρια ξενοδοχείου, Επιχειρηματίας εστίασης
  • Εισερχόμενος τουρισμός - Η επόμενη ημέρα στις ηλεκτρονικές κρατήσεις
    Γεώργιος Λυκαύγης, Αναλυτής Τουρισμού
  • Επενδυτικά Προγράμματα  -  Εκσυγχρονισμός Επιχειρήσεων στη μετά Covid εποχή
    Σπύρος Νικόπουλος, Σύμβουλος Ανάπτυξης

Επιμελητήριο Κέρκυρας

16.00 - 17.00

Έργο C-CAGE (ΕΣΠΑ 2014-2020, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ιόνια Νησιά)

Κωνσταντίνος Βόγκλης, Επίκουρος Καθηγητής

Ιόνιο Πανεπιστήμιο - Τμήμα Τουρισμού

17.15 - 18.15

Ο Κερκυραϊκός Αμπελώνας

Νίκος Μάνεσης, Κριτικός κρασιού

COFECO

18.30 - 19.30

Βιωσιμότητα και Πράσινη Ανάπτυξη - Case study: Ξενοδοχεία ομίλου Βούλγαρη

Χαράλαμπος Βούλγαρης, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας

Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας

19.45 - 20.45

Food Waste & Τοπική Γαστρονομία

Αριστοτέλης Μέγκουλας, Chef, Ιδιοκτήτης Εστιατορίου Pomo D’Oro

Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας


ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΜΑΡΤΙΟΥ

 

 

11.00 - 12.00

Imaging for Business 2022 and beyond

Kevork Voskeritchian, Total Serve

 

12.15 - 13.15

Αρχές Εκπαίδευσης  Πρώτων Βοηθειών

Ανδρέας Κορίκης, Corfu Total Services

13.30 - 14.30

Η ικανοποίηση των επισκεπτών της Κέρκυρας το 2019

Γεώργιος Κοντογεώργης, Διδάσκων 

Ιόνιο Πανεπιστήμιο - Τμήμα Τουρισμού

16.15 - 17.00

ΝΕΡΟ πολύτιμο αγαθό και οι τρόποι βελτίωσης του

Κώστας Αγιοβλασίτης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Ecopoint

17.15 - 18.15

Ποιοτικό Ελαιόλαδο και Σωστές Πρακτικές Συγκομιδής

Άγγελος Ανδριώτης, Ιδιοκτήτης Olithea Corfu Evoo               

Βασίλης Μουσελίμης, Γεωπόνος

Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας

 

18.30 - 19.30

Μειώστε τα έξοδα της επιχείρησής σας με τη χρήση του Μεταφορικού Ισοδύναμου

Σπυρίδων Σπαής, Μέλος Ε.Ο.Α.Ε.Ν., Μέλος INSULEUR, Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Κέρκυρας

Επιμελητήριο Κέρκυρας

19.45 - 20.45

Εξελίξεις στην τουριστική οικονομία των Ιονίων Νήσων την περίοδο 2019-2021

Α) Ο βαθμός ανάκαμψης της τουριστικής οικονομίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων το 2021, από τις επιπτώσεις της πανδημίας (παρουσίαση σχετικών δεικτών και σύγκριση με άλλες Περιφέρειες της Χώρας)                                                                                                                                                                               Β) Η εξέλιξη της οικονομίας διαμοιρασμού (βραχυχρόνια μίσθωση καταλυμάτων) στην Κέρκυρα την περίοδο 2019-2021 (εξέλιξη βασικών παραμέτρων προσφοράς και ζήτησης)

Αθανάσιος Σπίγγος , Διδάσκων Ιόνιο Πανεπιστήμιο - Τμήμα Τουρισμού &
Φοιτητές 1ου και 3ου 6μήνου σπουδών Τμήματος Τουρισμού Ιονίου Πανεπιστημίου

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφθείτε τη σελίδα https://www.exantasgreece.com/2022/02/23/expo-corfu-2022/ και συμπληρώστε τη Φόρμα Εγγραφής στην ανωτέρω ιστοσελίδα ή εναλλακτικά απευθυνθείτε στη  κεντρική γραμματεία της EXPO CORFU 2022 στις 19 – 20 – 21 Μαρτίου μεταξύ 10.00  – 21.00.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η EXPO CORFU 2022 – Τρόφιμα, Ποτά, Επαγγελματικός & Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός  τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, του Επιμελητηρίου Κερκύρας και της Ένωσης Ξενοδόχων  Κέρκυρας.

Η είσοδος στο κοινό για την Expo Corfu και τα σεμινάρια / εργαστήρια είναι ελεύθερη και οι ώρες λειτουργίας είναι: 10.00-21.00

Θα τηρηθούν τα μέτρα προστασίας κατά του Covid -19 που θα ισχύουν το διάστημα διεξαγωγής της EXPO CORFU 2022. Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 12 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την EXPO CORFU 2022, παρακαλώ απευθυνθείτε στην Exantasgreece στα παρακάτω στοιχεία :  

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.exantasgreece.com
Τηλέφωνα: 6932362875 & 6937077682
Facebook & Instagram : EXPO CORFU 2022

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Τα Δίχτυα

Δασσιά

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Προβεβλημένες Αγγελίες

  1. Ζητείται άτομο για ζεστή κουζίνα 01.05.24
  2. Ζητείται προσωπικό από το Solo Gelato 01.05.24
  3. Ζητείται πωλήτρια από κατάστημα ρούχων 01.05.24
  4. Ζητείται Α μάγειρας και βοηθός κουζίνας από τo Malibu Summer 01.05.24
  5. Ζητείται προσωπικό από το τουριστικό γραφείο MTS Globe 01.05.24
  6. Ζητείται προσωπικό από συνεργείο οικοδομικών εργασιών 01.05.24
  7. Ζητείται εργάτης αποθήκης από την MarBella Collection 01.05.24
  8. Ζητείται οδηγός από την MarBella Collection 01.05.24
  9. Ενοικιάζεται δυάρι για τις ημέρες του Πάσχα 01.05.24
  10. Ζητείται εκπρόσωπος εξυπηρέτησης από την Hertz 01.05.24
  11. Ζητούνται νέοι/ες για τις θέσεις barista και service από καφέ στο κέντρο 01.05.24
  12. Ζητείται άτομο για λάντζα και ψήστης από το κατάστημα Πέπερι 01.05.24
  13. Ζητείται οδηγός από την βιοτεχνία πάγου Ice maker 01.05.24
  14. Ζητείται Junior IT Administrator από το Κέντρο Διοικητικής Λογιστικής - Γ. Φωτεινάτος 01.05.24
  15. Ζητείται πωλητής/τρια από το ζαχαροπλαστείο Τερκενλής 30.04.24
  16. Ζητείται υπάλληλος ενοικίασης αυτοκινήτων από την Goldcar 30.04.24
  17. Ζητούνται συνεργάτες από το Ether Cocktail Bar στις Μπενίτσες 30.04.24
  18. Ζητείται καμαριέρα και μάγειρας από το Hotel Elena 30.04.24
  19. Ζητούνται οδηγοί από τη Μοτοδυναμική για τον κλάδο της Sixt 30.04.24
  20. Ζητείται προσωπικό από το Nautilus cafe 30.04.24
  21. Ζητείται προσωπικό από την εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων Sunspots Cars 30.04.24
  22. Πωλείται σκάφος με μηχανή 30.04.24
  23. Ζητείται οδηγός Β κατηγορίας από την εταιρεία Κ.Κρεμμύδας & Σια ΕΕ 30.04.24
  24. Ζητούνται εξωτερικοί και εσωτερικοί υπάλληλοι από την Γενική Ταχυδρομική ΑΕΕ 30.04.24
  25. Ζητείται προσωπικό από οπτικό κατάστημα 30.04.24
  26. Ζητείται υπάλληλος από ηλεκτρονικό κατάστημα 30.04.24
  27. Ζητείται καθαρίστρια και υπάλληλος από την κάβα Διαπόν 30.04.24
  28. Ζητούνται συνεργάτες από εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο 30.04.24
  29. Ζητείται προσωπικό από το Byoung 29.04.24
  30. Ζητείται υπάλληλος γραφείου 29.04.24

Corfuland Tips

Corfuland News