Τι παίζει Σήμερα

Μία στήλη με θέματα υγείας για την Κέρκυρα, τους Κερκυραίους και για όλη την Ελλάδα. Υγεία Κέρκυρα.
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Καθαρότερο νερό σημαίνει καλύτερη υγεία

Καθαρότερο νερό σημαίνει καλύτερη υγεία«Το νερό είναι η αρχή των πάντων» έλεγε ο Θαλής ο Μιλήσιος.

Στη σημερινή εποχή το θέμα της ποιότητας του νερού απασχολεί όλο και περισσότερους καταναλωτές.

Ειδικά στην Κέρκυρα,  όπου σε πολλές περιοχές το δίκτυο ύδρευσης είναι παλιό και ακατάλληλο, παρόλο που τα συστήματα παροχής νερού της πόλης χρησιμοποιούν φίλτρα και χλώριο, η σκληρότητα του νερού φτάνει σε επίπεδα μέχρι και 3 φορές πάνω από τα όρια της ποσιμότητας.

Έτσι όχι μόνο γίνεται απαραίτητη η αγορά εμφιαλωμένων νερών, αλλά το νερό που φτάνει στα σπίτια μας, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε άλατα, καταστρέφει τους θερμοσίφωνες, τις ηλεκτρικές συσκευές μας, τα πλυντήρια πιάτων και ρούχων, τους βραστήρες και μας αναγκάζει να χρησιμοποιούμε πλήθος μαλακτικών και αποσκληρυντικών.

Η εταιρία Filtersman ιδρύθηκε το 2013 με κύριο σκοπό να προσφέρει στους πελάτες ποιοτικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.

Στόχος της εταιρίας είναι να δώσει λύσεις στο πρόβλημα της ποιότητας του νερού. Χαρακτηριστικό της εταιρίας είναι η μεγάλη γκάμα των προϊόντων και η γρήγορη εξυπηρέτηση στη καλύτερη δυνατή τιμή, καλύπτοντας έτσι κάθε απαίτηση του πελάτη.

Καθαρότερο νερό σημαίνει καλύτερη υγεία

Επιπλέον η Filtersman σας εγγυάται την καλή απόδοση των συστημάτων της προσφέροντας την παρακάτω γραπτή εγγύηση αναλόγως το μοντέλο του συστήματος.

  • Εγγύηση 2 ετών για το υδραυλικό μέρος όλων των μοντέλων που έχουν νέου τύπου φίλτρα φυσιγγίου και Εγγύηση 1 έτους για τα μοντέλα που έχουν κλασικά βιδωτά φίλτρα καλύπτοντας οποιοδήποτε ελάττωμα από κατασκευή ή αστοχία υλικού.

  • Για το ηλεκτρικό μέρος των συστημάτων που διαθέτουν διάφορα ηλεκτρικά εξαρτήματα όπως αντλίες πιέσεως, τροφοδοτικά, αισθητήρες, ηλεκτροβάνες, πίνακες ελέγχου-control panel κλπ παρέχουμε Εγγύηση 1 έτους, η οποία σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει βλάβες που οφείλονται στις διακυμάνσεις της τάσης του δικτύου ηλεκτρικού ρεύματος της ΔΕΗ αλλά και βλάβες από την υπερβολική λειτουργία του συστήματος π.χ. σχεδόν συνεχή 24ωρη λειτουργία για μεγαλύτερη από την συνιστώμενη παραγωγή νερού.

Η Filtersman είναι έτοιμη να σας βοηθήσει, σε ό,τι αφορά το νερό και την επεξεργασία αυτού για οικιακή χρήση ή εμπορική εκμετάλλευση με πιστοποιημένα φίλτρα από αξιόπιστους οίκους. Η χαρά όσων απασχολούνται στην εταιρεία  είναι η επίλυση του προβλήματος σας.

Δείτε τον κατάλογο του FiltersMan εδώ.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους τεχνικούς της εταιρίας για ότι σας απασχολεί, για μια δωρεάν ενημέρωση, ανάλυση & πληροφόρηση.

Καθαρότερο νερό σημαίνει καλύτερη υγεία  Filters Man

Κέρκυρα

Τηλέφωνα: +30 2661 500053 - +30 6945214781

Website: www.filtersman.gr

Facebook page: Filtersman

 

 

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News