Τι παίζει Σήμερα

Μόδα - Styling Κέρκυρα - ΚΕΝΤΡΙΚΗ. Πληροφορίες για την ιστορία της Κέρκυρα
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Το νέο επανασταστικό Laser για μόνιμη και ανώδυνη αποτρίχωση τώρα στο Oxygen plus

Νέο  Laser Diode 3 wave by Oxygen plus!

Το χρυσό πρότυπο της οριστικής αποτρίχωσης με Laser τελευταίας τεχνολογίας, συνδυάζει 3 διαφορετικές συχνότητες φωτός σε μια κεφαλή, για τέλειο και οριστικό αποτέλεσμα, ακόμα και στη πιο επίμονη και  δύσκολη τριχοφυΐα.

Το νέο επανασταστικό Laser για μόνιμη και ανώδυνη αποτρίχωση τώρα στο  Oxygen plus

Τo Laser δρα εκπέμποντας ένα ειδικό φως που περνά διαμέσου του δέρματος και εκλεκτικά απορροφάται από τον στόχο του, που είναι η μελανίνη των τριχών. Η τρίχα καταστρέφεται και αν η ενέργεια είναι αρκετή, καταστρέφεται μόνιμα και ο θύλακας της τρίχας. Αποτέλεσμα: ο συγκεκριμένος θύλακας δεν ξαναδίνει τρίχα. Όμως, επειδή ούτε όλοι οι θύλακες καταστρέφονται κάθε φορά, αλλά και οργανισμός μπορεί να φτιάξει ένα μικρό ποσοστό νέων θυλάκων, για αυτό χρειαζόμαστε μια σειρά επισκέψεων-θεραπειών για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η συχνότητα των επισκέψεων και το διάστημα μεταξύ τους είναι συνήθως 4-6 ή και 8 εβδομάδες, αλλά αυτό θα αποφασιστεί κάθε φορά, ανάλογα με την εξέλιξη των θεραπειών.

Το  νέο Laser Diode 3 Wave, που εφαρμόζουμε  στο Οxygen plus, εξασφαλίζει μόνιμη αποτρίχωση, γρήγορη και ανώδυνη εφαρμογή με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία,χρησιμοποιώντας  την επαναστατική πλατφόρμα αποτρίχωσης 3 WAVE-ALEX.Χρησιμοποιώντας  τρείς διαφορετικές συχνότητες σε μία καινοτόμο κεφαλή!  O απόλυτος συνδυασμός των συχνοτήτων του Αλεξανδρίτη  (Alexandrite755nm), του διοδικού (Diode808nm)και του ND-Υag (1064nm), το καθιστούν πανίσχυρο και πολύ αποτελεσματικό. Το ΝΕΟ Laser Diode 3 Wave, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και προσφέρει μια ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία για κάθε ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, σε γυναίκες και άντρες!

Oαριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το είδος της τρίχας και το φορέα (ηλικία, ορμόνες, τύπος δέρματος κλπ) γι’ αυτό ποικίλει από άνθρωπο σε άνθρωπο.Oαριθμός των συνεδριών ποικίλει και αλλάζει με βάση  την αξιολόγηση   της τριχοφυΐας από το εξειδικευμένο προσωπικό του Oxygenplus. Ενδεικτικά  περιοχές όπως η γραμμή του μπικίνι και οι μασχάλες χρειάζονται  8-10 εφαρμογές  για να πετύχουμε οριστική αντιμετώπιση της  ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

 Το Oxygenplusσας εξασφαλίζει οικονομικά προγράμματα συνεδριών, αλλά και τη μοναδική εγγύηση πέντε(5) χρόνων στο αποτέλεσμα. Αλλά, ακόμα και αν χρειαστεί να γίνουν μερικές συνεδρίες παραπάνω, λόγω επίμονης τριχοφυΐας (πχ ορμονοεξαρτώμενη) το κόστος είναι μηδέν και καλύπτεται πλήρως από την 5ετή εγγύηση! Πληρώνετε ΜΙΑ φορά το πακέτο της αποτρίχωσής σας και ξεγνοιάζετε για 5 τουλάχιστον χρόνια, με τη εγγύηση του Laser Diode 3 Wave και τουOxygenplus!

Για το μήνα Νοέμβριο ισχύουν ειδικές τιμές γνωριμίας σε όλα τα προγράμματα αποτρίχωσης με LASERDiode3Wave!

755 ALEX – 810 – 1064 YAG

 

Το νέο επανασταστικό Laser για μόνιμη και ανώδυνη αποτρίχωση τώρα στο  Oxygen plus

Oxygen Plus Δ/νση: Σπύρου Αρβανιτάκη 7

Τηλέφωνο: 2661020500 εσωτερικό 2.

Website: www.oxygenplus.gr

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News