Τι παίζει Σήμερα

Latin Fiesta @ Cygnus, 29/11/2023

Ώρα έναρξης: 20:00
Μόδα - Styling Κέρκυρα - ΚΕΝΤΡΙΚΗ. Πληροφορίες για την ιστορία της Κέρκυρα
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Νέο Laser Diode Alex αποκλειστικά στην Κέρκυρα από το Oxygen plus

Το χρυσό πρότυπο της οριστικής αποτρίχωσης με Laser τελευταίας τεχνολογίας, συνδυάζει 3 διαφορετικές συχνότητες φωτός σε μια κεφαλή, για τέλειο και οριστικό αποτέλεσμα, ακόμα και στη πιο επίμονη και δύσκολη τριχοφυΐα.

Νέο Laser Diode Alex αποκλειστικά στην Κέρκυρα από το Oxygen plus

Τo Laser Diode Alex δρα εκπέμποντας ένα ειδικό φως που περνά διαμέσου του δέρματος και εκλεκτικά απορροφάται από τον στόχο του, που είναι η μελανίνη των τριχών. Η τρίχα καταστρέφεται και αν η ενέργεια είναι αρκετή, καταστρέφεται μόνιμα και ο θύλακας της τρίχας. Αποτέλεσμα: ο συγκεκριμένος θύλακας δεν ξαναδίνει τρίχα. Όμως, επειδή ούτε όλοι οι θύλακες καταστρέφονται κάθε φορά, αλλά και οργανισμός μπορεί να φτιάξει ένα μικρό ποσοστό νέων θυλάκων, για αυτό χρειαζόμαστε μια σειρά επισκέψεων-θεραπειών για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η συχνότητα των επισκέψεων και το διάστημα μεταξύ τους είναι συνήθως 4-6 ή και 8 εβδομάδες, αλλά αυτό θα αποφασιστεί κάθε φορά, ανάλογα με την εξέλιξη των θεραπειών.

Το νέο Laser Diode Alex, που εφαρμόζουμε στο Οxygen plus, εξασφαλίζει μόνιμη αποτρίχωση, γρήγορη και ανώδυνη εφαρμογή με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία, χρησιμοποιώντας την επαναστατική πλατφόρμα αποτρίχωσης 3 WAVE-ALEX. Χρησιμοποιώντας τρείς διαφορετικές συχνότητες σε μία καινοτόμο κεφαλή! O απόλυτος συνδυασμός των συχνοτήτων του Αλεξανδρίτη (Alexandrite 755nm), του διοδικού (Diode 808nm)και του ND-Υag (1064nm), το καθιστούν πανίσχυρο και πολύ αποτελεσματικό. Το ΝΕΟ Laser Diode Alex, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και προσφέρει μια ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία για κάθε ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, σε γυναίκες και άντρες!

O αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το είδος της τρίχας και το φορέα (ηλικία, ορμόνες, τύπος δέρματος κλπ) γι’ αυτό ποικίλει από άνθρωπο σε άνθρωπο. O αριθμός των συνεδριών ποικίλει και αλλάζει με βάση την αξιολόγηση της τριχοφυΐας από το εξειδικευμένο προσωπικό του Oxygen plus.

Το Oxygen plus σας εξασφαλίζει οικονομικά προγράμματα συνεδριών, αλλά και τη μοναδική εγγύηση πέντε (5) χρόνων στο αποτέλεσμα. Αλλά, ακόμα και αν χρειαστεί να γίνουν μερικές συνεδρίες παραπάνω, λόγω επίμονης τριχοφυΐας (πχ ορμονοεξαρτώμενη) το κόστος είναι μηδέν και καλύπτεται πλήρως από την 5ετή εγγύηση! Πληρώνετε μια φορά το πακέτο της αποτρίχωσής σας και ξεγνοιάζετε για 5 τουλάχιστον χρόνια, με τη εγγύηση του Laser Diode Alex και του Oxygen plus!

LASER Diode Alex

755 Alex – 810 Diode – 1064 YAG

Νέο Laser Diode Alex αποκλειστικά στην Κέρκυρα από το Oxygen plus

 

Νέο Laser Diode Alex αποκλειστικά στην Κέρκυρα από το Oxygen plus

Oxygen Plus Δ/νση: Σπύρου Αρβανιτάκη 7

Τηλέφωνο: 2661020500 εσωτερικό 2.

Website: www.oxygenplus.gr

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Corfuland News