Τι παίζει Σήμερα

Μόδα - Styling Κέρκυρα - ΚΕΝΤΡΙΚΗ. Πληροφορίες για την ιστορία της Κέρκυρα
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Γιατί να επιλέξετε μια αισθητικό μέλος του ΕΣΔΑΚ;

Το Επαγγελματικό Σωματείο Διπλωματούχων Αισθητικών Κέρκυρας ιδρύθηκε το 1993 ως μέλος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδος.

Τα μέλη του Επαγγελματικού Σωματείου Διπλωματούχων Αισθητικών Κέρκυρας είναι αποκλειστικά αισθητικοί πτυχιούχοι ΤΕΙ, οι μόνοι που κατέχουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, η οποία εκδίδεται από την Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και εργάζονται ή διατηρούν επιχειρήσεις με νόμιμη άδεια λειτουργίας Εργαστηρίου Αισθητικής.

Γιατί να επιλέξετε μια αισθητικό μέλος του ΕΣΔΑΚ;

Οι αισθητικοί μέλη του ΕΣΔΑΚ έχουν ανώτατο επίπεδο εκπαίδευσης, τετραετούς φοίτησης του τμήματος Αισθητικής και Κοσμετολογίας που ανήκει στις Σχολές Επαγγελμάτων Υγειάς και Πρόνοιας των ΤΕΙ.

Είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι να γνωρίζουν τις προσωπικές ανάγκες της επιδερμίδας και να σας κατευθύνουν με εξειδικευμένες μεθόδους στην καλύτερη δυνατή λύση για αντιμετώπιση τυχόν αισθητικών προβλημάτων, μέσα από θεραπείες, καλλυντικά και συμβουλές περιποίησης, πάντα με σεβασμό και φροντίδα προς τον συνάνθρωπο.

Μέσω της προβολής του ΕΣΔΑΚ θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στο καταναλωτικό κοινό το γεγονός ότι όλες οι αισθητικές πράξεις παρέχονται νόμιμα μόνο από πτυχιούχους αισθητικούς ΤΕΙ σε νόμιμα εργαστήρια αισθητικής, όχι σε χώρους όπως γυμναστήρια, κομμωτήρια, κέντρα περιποίησης ονύχων, καταστήματα καλλυντικών και σπίτια τα οποία δεν διαθέτουν Άδεια Λειτουργίας Εργαστηρίου Αισθητικής η οποία εκδίδεται από την Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας – Τμήμα Δημόσιας Υγιεινής και Επαγγελμάτων Υγείας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Καταστώντας σαφές το γεγονός αυτό, επιθυμούμε έντονα να προστατευτεί το καταναλωτικό κοινό από παράνομες δραστηριότητες, καθώς το χαμηλό γνωστικό πεδίο δε μπορεί να υποστηρίξει τέτοιου είδους αισθητικές πράξεις, καθιστώντας τες επιβλαβείς για τη δημόσια υγεία.

Μπορείτε να ζητήσετε το πτυχίο και την άδεια του Αισθητικού που απευθύνεστε.

Το πτυχίο ΤΕΙ, η άδεια άσκησης επαγγέλματος Αισθητικού, καθώς και η άδεια λειτουργίας Εργαστηρίου Αισθητικής, πρέπει να είναι κρεμασμένα σε περίοπτη θέση στο χώρο.

Είναι θέμα Αισθητικής.....είναι θέμα Υγείας!

 

Γιατί να επιλέξετε μια αισθητικό μέλος του ΕΣΔΑΚ;

 

 

Επαγγελματικό Σωματείο Διπλωματούχων Αισθητικών Κέρκυρας

Δ/νση: Μητροπολίτου Μεθοδίου 6

Τηλ.: 2661031682

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.esdakekryra.gr

 
 

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News