Μόδα - Styling Κέρκυρα - ΚΕΝΤΡΙΚΗ. Πληροφορίες για την ιστορία της Κέρκυρα
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Τα γοβάκια της σύγχρονης Σταχτοπούτας

Τα γοβάκια της σύγχρονης Σταχτοπούτας Για να γιορτάσει την κυκλοφορία της νέας της ταινίας Cinderella, η Disney, κάλεσε 9 γνωστούς οίκους να σχεδιάσουν το γοβάκι της Σταχτοπούτας.

Τα παπούτσια παρουσιάστηκαν πρώτη φορά, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ κινηματογράφου στο Βερολίνο τον Φεβρουάριο, σε μια έκθεση που έγινε από την Swarovski για τη Σταχτοπούτα και περιείχε τα εντυπωσιακά κοστούμια που χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία και το μοναδικό γοβάκι της Σταχτοπούτας που είναι εξ'ολοκλήρου κατασκευασμένο από Swarovski.

Swarovski και διάφανα υλικά που παραπέμπουν σε γυαλί επικράτησαν στα 9 παπούτσια που φαντάστηκαν οι σχεδιαστές για μια σύγχρονη Σταχτοπούτα και κυκλοφόρησαν σε μεγάλα πολυκαταστήματα στις αρχές του Μάρτη.    

 

 Τα γοβάκια της σύγχρονης Σταχτοπούτας Ο Stuart Weitzman που αποδίδει την αγάπη των γυναικών στο ότι η Σταχτοπούτα είναι το πρώτο παραμύθι που διαβάζουν, θέλησε να σχεδιάσει ένα ankle boot για τη Σταχτοπούτα του 2015 με περισσότερα διαμάντια από όσα μπορεί να μετρήσει.  

 

 

 

Τα γοβάκια της σύγχρονης Σταχτοπούτας

Ο Nicholas Kirkwood ακολούθησε το πρότυπο της γόβας από γυαλί, με πολλά κρύσταλλα. Εμπνεύστηκε από τη στιγμή της μεταμόρφωσης της Σταχτοπούτας που προβάλλει τον εύθραυστο αλλά ταυτόχρονα και ισχυρό χαρακτήρα της.

 

 

 

Τα γοβάκια της σύγχρονης Σταχτοπούτας Ο Paul Andrew είπε πως για να φτιάξει το απόλυτο παπούτσι που αντιπροσωπεύει το όνειρο κάθε γυναίκας, σχεδίασε ένα κλασικό γοβάκι,με διαφανές PVC για το εφέ του γυαλιού και πολλά κρύσταλλα Swarovski.

 

 

 

Τα γοβάκια της σύγχρονης Σταχτοπούτας O Rene Caovilla δήλωσε ότι το πάθος και η διαρκής αναζήτηση δεν σταματούν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Αυτός είναι ο τρόπος για να γίνουν τα όνειρα πραγματικότητα στο παραμύθι μας.

 

 

 

Τα γοβάκια της σύγχρονης Σταχτοπούτας Ο Massimiliano Giornetti, creative director του οίκου Salvatore Ferragamo σχεδίασε από διαφάνεια το παπούτσι που όπως είπε, είναι ένα οικουμενικό όνειρο μετατρέποντας κάθε γυναίκα σε πριγκίπισσα και κάνοντας τη να νιώθει ότι πατάει στα σύννεφα. 

 

 

 

Τα γοβάκια της σύγχρονης Σταχτοπούτας Η Sandra Choi, creative director του Jimmy Choo, θέλησε να φτιάξει ένα παπούτσι μαγευτικό και θηλυκό με σαγηνευτική λάμψη σε σχέδιο διαχρονικό που να παραπέμπει στα συναισθήματα που νιώθουμε βλέποντας το παραμύθι της Σταχτοπούτας στην παιδική μας ηλικία.

 

 

Τα γοβάκια της σύγχρονης Σταχτοπούτας Ο Alexandre Birman σχεδίασε αυτή τη γόβα έχοντας κατά νου τη διαχρονικότητα και τη γυναικεία ομορφιά που εκπέμπουν η Σταχτοπούτα και ο οίκος Alexandre Birman. Με έμπνευση το κλασικό σχέδιο του οίκου Johanna έφτιαξε ένα ρομαντικό και μοντέρνο παπούτσι με σατέν και Swarovski, που μια σύγχρονη πριγκίπισσα θα μπορούσε να φορέσει.

 

 

Τα γοβάκια της σύγχρονης Σταχτοπούτας

Ο Jerome C. Rousseau εμπνεύστηκε από τα μεσάνυχτα που αποτελούν σημαντικό στοιχείο του παραμυθιού της Σταχτοπούτας. Έτσι έφτιαξε ένα σκούρο μπλέ παπούτσι με χρυσά και ασημί στοιχείο που θυμίζουν έναστρο ουρανό.  

 

 

 

Τα γοβάκια της σύγχρονης Σταχτοπούτας

Η Charlotte Olympia ενθουσιασμένη που προσκλήθηκε από τη Disney να σχεδιάσει ένα από τα πιο εμβληματική παπούτσια στην ιστορία, δημιούργησε ένα διάφανο παπούτσι από PVC και πλέξιγκλας με κρύσταλλα σαν αστέρια.

 

 

 

Σύνταξη: Χριστιάνα Παππά

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Corfuland News