Τι παίζει Σήμερα

 • #DEALIFE: ένα manicure και pedicure από το κέντρο αισθητικής Μαργαρίτας Βλάχου.
   
  Μόνο:21€
  Αρχική αξία30€
  Έκπτωση30%
  Δείτε το
 • profi 111119
 • Gogas 2021
 • Gogas 2 2021
 • Nautilus 12/06/23
 • Nova - banner B - 11/09/23
 • lidl banner b - 01/09/2023
 • Musclemania banner B -16/09/2022
Μόδα - Styling Κέρκυρα - ΚΕΝΤΡΙΚΗ. Πληροφορίες για την ιστορία της Κέρκυρα
Ειδοποίηση
 • There is no category chosen or category doesn't contain any items
 • There is no category chosen or category doesn't contain any items
 • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Kaliston Art: Η Ελληνική παράδοση και Τέχνη αποτυπώνονται στο μετάξι

Μία νέα δημιουργική επιχειρηματική προσπάθεια  καταγράφηκε πρόσφατα στο νησί μας από την κα Αναστασία Νταίζη Χαλικιοπούλου.
 
Βασιζόμενη στην ιδέα της σύζευξης του πολιτισμού με τον τουρισμό και  στο πλαίσιο της επιχειρηματικής καινοτομίας δημιούργησε την Kaliston Art.
 
Σε συνεργασία με κερκυραίους καλλιτέχνες αποτύπωσε έργα ζωγραφικής,χαρακτικής και φωτογραφικές συνθέσεις σε προϊόντα μόδας υψηλής αισθητικής και ποιότητας.
 
Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι όλοι οι συνεργάτες της είναι κερκυραίοι επαγγελματίες,(δημιουργικό,στυλίστες,φωτογράφοι,website,εκτυπώσειςσύμβουλοι επιχειρήσεων), καθιστά ακόμη εντονότερο τον τοπικό χαρακτήρα των προιόντων της Kaliston Art.
 
 
 
Η Υφυπουργός κα Άντζελα Γκερέκου στάθηκε ουσιαστικός συμπαραστάτης στην προσπάθεια αυτή έχοντας η ίδια αναγνωρίσει και επισημάνει ως προτεραιότητα την υλοποίηση πράξεων πολιτισμού-τουρισμού.
 
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κέρκυρας κος Γιώργος Χονδρογιάννης στήριξε την προσπάθεια,θεωρώντας ότι τέτοιες δράσεις της λεγόμενης πορτοκαλί οικονομίας ή αλλιώς δημιουργικής οικονομίας είναι αυτές που μπορούν να ευδοκιμήσουν στην χώρα μας.
 
 
Στην πρώτη εκδήλωση δημοσιότητας που έγινε στο Grand  Medirerraneo Hotel and Spa η Kaliston Art παρουσίασε τις δημιουργίες της. Ο ενθουσιασμός για την δουλειά της Kaliston Art ήταν διάχυτος και εμφανής στους εκπροσώπους της κερκυραικής κοινωνίας.
 
Τα προιόντα της kaliston art διατίθενται από το eshop της εταιρείας στην διεύθυνση www.kalistonart.com και από επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.δημιουργικής οικονομίας είναι αυτές που μπορούν να ευδοκιμήσουν στην χώρα μας.
 Διεύθυνση: Γκίλφορδ 40, Κέρκυρα 49100 , Ελλάδα

Tηλ:  +30 26610 33589
 
Κιν.:  +30 697 750 4595
 
e-mail:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Kaliston Art: Η Ελληνική παράδοση και Τέχνη αποτυπώνονται στο μετάξι

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News