Τι παίζει Σήμερα

Μόδα - Styling Κέρκυρα - ΚΕΝΤΡΙΚΗ. Πληροφορίες για την ιστορία της Κέρκυρα
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Δύο Κερκυραίες στην εκδήλωση Designers Mayfair Day στην Αθήνα

Δύο Κερκυραίες στην εκδήλωση Designers Mayfair Day στην ΑθήναΔύο Κερκυραίες δημιουργοί στο χώρο των αξεσουάρ μόδας- τέχνης, η Λαμπρινή Χατζιάρα (Lamprini-One of a Kind Handmade Jewelry) και η Αναστασία Νταίζη Χαλικιοπούλου (Kaliston Art) θα συμμετέχουν στην εκδήλωση Designers Mayfair Day 2015, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Μαϊου στον πολυχώρο εκδηλώσεων Έβδομος στην Πλατεία Συντάγματος.

Το Designers Mayfair Day παρουσιάζει διακεκριμένους και ανερχόμενους σχεδιαστές και brands και προσκαλεί κοινό, φωτογράφους, στυλίστες και δημοσιογράφους να γνωρίσουν τις καλοκαιρινές συλλογές τους και να προμηθευτούν τα αγαπημένα τους fashion items σε μειωμένες τιμές!

Η εκδήλωση έχει στόχο την ενίσχυση του Συλλόγου Ελπίδα- Φίλοι Παιδιών με Καρκίνο, αφού μέρος των εσόδων της θα διατεθεί για την υποστήριξη του σημαντικού του έργου.

Το Designers Mayfair Day 2015 ξεκινά στις 16:00 και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί Live Swing Performance από τους Xenia & Plastelini, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί στις 21.30.

Καραγεώργη Σερβίας 4, Στοά Καλλιγά, Πλατεία Συντάγματος 11527, 7ος όροφος.  

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News