Πρόσφατες Αγγελίες
- Ζητείται καμαριέρα από το ξενοδοχείο Ray Hotel στο Πέραμα
- Ζητείται προσωπικό από κατάστημα τροφίμων/τουριστικών ειδών στον Ύψο
- Ζητείται πωλήτρια από κατάστημα στο κέντρο
- Ζητείται ηλεκτρολόγος/ μηχανολόγος μηχανικός
- Ζητείται προσωπικό από το Malibu Summer στη Δασιά
- Zητείται νέος/α για service/ παραγωγή ναργιλέ
- Ζητούνται πωλήτριες από κατάστημα ρούχων στην παλαιά πόλη
- Ζητείται πωλητής/τρια από κατάστημα στο κέντρο
- Ζητείται πωλητής/τρια καταστήματος από την Athens Protasis
- Ζητείται προσωπικό από το κέντρο κρέατος Λαβράνος-Lavranos Delimeat
Τι παίζει Σήμερα
![]() |
Το παλιό καλό ψητό κοτόπουλο
Ανάλογα με τα συμπληρωματικά υλικά που θα χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να του αλλάζετε κάθε φορά τη γεύση.Πρώτα απ'όλα, το πλένετε καλά με κρύο νερό, τόσο εξωτερικά όσο και στην κοιλιά του.Το στραγγίζετε και το προετοιμάζετε για μαγείρεμα.
Πρόταση πρώτη: Στο εσωτερικό του βάζετε 200 γρ. κασέρι κομμένο σε κύβους, ανακατεμένο με 1 φλιτζάνι άνηθο, πιπέρι και λίγο αλάτι. Εξωτερικά το περιχύνετε με ελαιόλαδο, ρίγανη και θυμάρι.
Πρόταση δεύτερη: Στο εσωτερικό δε βάζετε τίποτα, εκτός από αλάτι και πιπέρι. Εξωτερικά το αλατοπιπερώνεε και το σκεπάζετε με πολλλές φέτες μπέικον. Αφού ψηθεί, πετάτε το μπέικον και σερβίρετε το κοτόπουλο. Μ' αυτόν τον τρόπο έχει πάρει γεύση καπνιστού.
Πρόταση τρίτη: Τρίβετε το κοτόπουλο, εσωτερικά και εξωτερικά, με κομμάτια από λεμόνι. Στο εσωτερικό βάζετε αλάτι, πιπέρι και κομματάκια τζίντζερ. Εξωτερικά, όπως κάθε φορά, αλατοπιπερώνετε και βάζετε κομμάτια από φύλλα λουίζας, που έχει κάπως ξινή γεύση. Το ψήνετε στο γκριλ και σερβίρετε.
Πρόταση τέταρτη: Το αλατοπιπερώνετε μέσα και έξω και, πριν το βάλετε στο ταψί, βάζετε 3-4 κλωναράκια δεντρολίβανο. Το ψήνετε μαζί με πατατούλες. Συνεχίστε τις προτάσεις μόνοι σας με υλικά που αγαπάτε και που ξέρετε ότι θα του δώσουν χαρακτήρα και γεύση.
ΜΥΣΤΙΚΟ Μπορείτε να βάλετε μια καθαρισμένη πατάτα στην κοιλιά του κοτόπουλου για να απορροφήσει τη μυρωδιά του.
Πηγή: "Κάτι μαγειρεύει ο Ηλίας. Νόστιμες συνταγές με κρέας, κοτόπουλο και σαλάτες"
Εκδόσεις: Μοντέρνοι Καιροί