Πρόσφατες Αγγελίες
- Ζητείται προσωπικό από το Earth cafe
- Ζητείται προσωπικό από τη Diellas
- Ζητείται προσωπικό από το Spyros Bar Restaurant στον Κοντογιαλό
- Ζητείται φορτοεκφορτωτής και οδηγός από την μεταφορική Κορφού
- Πωλείται διαμέρισμα στο Κανόνι
- Ζητείται προσωπικό από το ξενοδοχείο Atlantica Nissaki Beach
- Πωλείται διαμέρισμα στην Villa Rossa
- Ζητείται συνεργάτης για κουζίνα από το Pelecas Country Club
- Ζητείται προσωπικό από την MarBella Collection
- Ενοικιάζεται επαγγελματικός χώρος στις Αλυκές Ποταμού
Τι παίζει Σήμερα
Δείτε όλα:
![]() |
Συνταγή - Μελωμένα Πορτοκάλια
Μελωμένα Πορτοκάλια
(4 μερίδες)
Τα πορτοκάλια ταιριάζουν πολύ με το τζίντζερ.
Προσθέτουμε τριμμένο τζίντζερ με λίγο λικέρ πορτοκαλιού για να δώσουμε επιπλέον γεύση.
Υλικά:
4 κουταλιές μέλι
1/2 κουταλάκι κανέλα, τριμμένη
1/4 κουταλάκι τζίντζερ, τριμμένο
2 βλασταράκια μέντα
2 κουταλάκια γκραν μαρνιέ
4 πορτοκάλια
Βάζουμε το μέλι, την κανέλα, το τζίντζερ και τη μέντα σε μια κατσαρόλα με 2/3 φλιτζανιού νερό. Ζεσταίνουμε ελαφρά για να λιώσει το μέλι. Αφήνουμε να βράσει για 3 λεπτά, ώστε να απορροφήσει τα μισά υγρά. Βγάζουμε τότε τη μέντα από την κατσαρόλα και την πετάμε. Ρίχνουμε το Γκραν Μαρνιέ. Στο μεταξύ καθαρίζουμε τα πορτοκάλια, βγάζουμε το εσωτερικό τους άσπρο φλούδι και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Τα τοποθετούμε σε μια βαθιά πιατέλα σερβιρίσματος, περιχύνουμε με το σιρόπι και παγώνουμε για 1 ώρα πριν τα σερβίρουμε.
Πηγή: "Υγιεινή Μαγειρική 3, Νόστιμες συνταγές από όλο τον κόσμο", Εκδόσεις Κοχλίας
Corfuland Live Webcams


Nautilus
Ανεμόμυλος


Oasis Hotel
Πέραμα, Κέρκυρα


La Veranda Di Corfu
Ναυσικάς, Κανόνι